UMS: Overstap naar elektrisch aangedreven materieel vergt kennis
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Heilig geloof in Stage V: ‘Elektrisch is voor ons te duur’
(advertorial)
alt
Direct minder uitstoot?
Maak werk van uw klimaatambities en kies voor Neste MY Renewable Diesel™ (HVO100). Een fossielvrije brandstof gemaakt van 100% hernieuwbare grondstoffen. Levert tot wel 90% CO2e-reductie en beperkt ook lokale emissies in vergelijking met traditionele diesel. Hoe het werkt? We leggen het u graag uit.
UMS: Overstap naar elektrisch aangedreven materieel vergt kennis
Lars Kool, directeur van Urban Mobility Systems (UMS), heeft een duidelijke visie. ‘De overstap naar elektrisch aangedreven materieel vergt vooral kennis. Die moeten we delen. Dat gaan we tijdens de BouwMachines Kennisdag doen’, luidt zijn oproep.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Graaver breidt vloot uit!
Online verhuurplatform Graaver breidt de verhuurvloot uit met vier nieuwe machines. Het gaat om drie graafmachines en een rupsdumper van het topmerk Takeuchi. Deze machines zijn dus vanaf nu te huur bij gespecialiseerde verhuurders via Graaver.com.
Kraakman neemt landbouwactiviteiten Geert-Jan de Kok over
Geert-Jan de Kok stoot zijn landbouwactiviteiten af. Het bedrijf gaat vanuit de vestiging Esbeek verder als importeur van de merken Yanmar en Manitou. De landbouwactiviteiten van Geert-Jan de Kok worden per 1 januari 2022 overgenomen door Kraakman.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Afvaloplossingen op Recycling
Ontdek op 16 – 18 november tijdens Vakbeurs Recycling in Evenementenhal Gorinchem de nieuwste technieken en machines op gebied van afvalverwerking. Ontmoet leveranciers, bekijk groot materieel op het statische Demoplein binnen en netwerk onder het genot van gratis catering.
Het einde van een tijdperk – laatste Liebherr LR 1600/2 verlaat fabriek in Ehingen
De productie van Liebherr’s meest succesvolle rupskraan is stopgezet. Eind oktober is de laatste LR 1600/2, die voornamelijk wordt gebruikt bij de opbouw van windmolens, opgeleverd. Deze 223ste kraan van dit type is in gebruik genomen door het Nederlandse kranenbedrijf Adrighem.
Lees verder >
(advertorial)
alt
DE SCHANS komt met de Relly
Elektrische machines zijn in opmars, maar het aanbod is beperkt. Voor De Schans, met een jarenlange ervaring op het gebied van compact materieel, was dat reden om onder de merknaam Relly drie nieuwe wielladers te ontwikkelen, met een capaciteit van 1.000, 1.300 en 1.800 kg.
Arocs 8×2 WS aangepast voor 172 t/m autolaadkraan
De Gier Kraanverhuur en transport uit Rotterdam heeft een nieuwe Arocs 8×2 WS met een 172 ton/meter zware Erkin autolaadkraan in gebruik genomen. De opbouw van de carrosserie en de autolaadkraan werd verzorgd door CCH in Halsteren, Veldhuizen Wagenbouw maakte het chassis geschikt voor deze toepassing.
Lees verder >
BMK
BouwMachines Kennisdag
Innoveren! Dat is misschien wel de belangrijkste opgave voor de komende jaren. De materiaalbranche moet nieuwe technieken omarmen om de duurzaamheidsdoelen te realiseren. Hoe? In samenwerking met BMWT diepen we de mogelijkheden uit tijdens de 6e editie van de BouwMachines Kennisdag. Deze dag staat in het teken van Praktisch Innoveren. 
Partnernieuws
PW
Robuuste Serie 09 CAN-bus keypads voor het ‘zware’ werk
In zware bouwmachines en -voertuigen wil je als machinist/bestuurder dag en nacht kunnen rekenen op de bedieningselementen. Met de Serie 09 robuuste CAN-bus keypads komt EAO Benelux BV aan die wens tegemoet. 
Bouwmachines
Onbeperkt toegang tot BouwMachines.nl

Wil je onbeperkt toegang tot alle artikelen op BouwMachines.nl én het magazine digitaal lezen? Kies dan nu voor BouwMachines Online.

Een jaar BouwMachines Online kost slechts € 9,90 per maand!
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright