11 juni 2019
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Heineken start directe online verkoop in heel Nederland
[Nieuws] Heineken breidt zijn directe verkoopactiviteiten uit. Op Drinkies.nl zijn ‘ijskoude dranken & snacks’ te bestellen, ‘bezorgd waar en wanneer jij wil’.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
‘Veel hotels maken SEA-afspraken met boekingssites'
[Nieuws] In Nederland maken veel hotelketens afspraken met boekingssites om niet te adverteren op zoekresultaten voor hun merknaam. Dit meldt de Autoriteit Consument & Markt (ACM).
twitter facebook linkedin
lees verder
Landed costs; hoe berekent u deze naar de klant?
[Advertorial] Internationale e-commerce is complex; nieuwe markten, nieuwe leveranciers, voldoen aan douanevoorschriften en verzending naar de klant. Hoe berekent u accuraat de totale kosten per eenheid? Descartes helpt u bij end-to-end kostberekening en geeft inzicht in e-commerce kansen.
image
image
ING-klanten kunnen nu met Apple Pay betalen
[Nieuws] De vraag was niet of Apple Pay naar Nederland zou komen, maar wanneer. Dat is dus 11 juni geworden. Vanaf vandaag kunnen klanten van ING via Apple Pay mobiel betalen.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
‘Omzet Europese e-commerce groeit in 2019 met 13,6 procent’
[Nieuws] De Europese online retailsector laat ook in 2019 weer gestadige groei zien. Dit jaar wordt een groei van 621 miljard euro verwacht. Dit blijkt uit het European B2C Ecommerce Report 2019.
twitter facebook linkedin
lees verder
PostNL innoveert zorgmarkt met nieuwe producten
[Advertorial] Het is van groot belang dat medicijnen op tijd en in goede staat worden afgeleverd. Hok Tjiook de oprichter van de online apotheek eFarma vertrouwt daarom op PostNL, dat voor het bedrijf veel meer doet dan alleen pakketten afleveren. Binnenkort worden er twee innovatieve producten in de markt gelanceerd.
image
image
FedEx vliegt niet meer voor Amazon in VS
[Nieuws] FedEx stopt met luchtvrachtvervoer voor Amazon in de VS, een startegisch besluit. ‘We focussen op het bedienen van de bredere e-commerce markt.’
twitter facebook linkedin
lees verder
Ons koopgedrag en het klimaat
[Advertorial] In hoeverre is de NL consument zich bewust van de klimaatverandering? Motivaction deed er onderzoek naar. In deze whitepaper lees je alle resultaten. Is de consument bereid om zijn of haar aankoopgedrag aan te passen? En wat betekent dit concreet voor de fabrikant en retailers?
image
image
Kees Smit: oude gedachte in een nieuw jasje
[Interview] 'Gewoon doen' is het motto van de Twentse meubelverkoper Kees Smit Tuinmeubelen. Het bedrijf zet nuchterheid en historisch besef in bij hedendaagse service.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.