Nieuwsbrief van 28-11-17 6:48:00
Online bekijken

De oplossing voor ruimtegebrek: bergingen met gaaspanelen en scheidingswanden

Opslag en beveiliging van eigendommen met gaaspanelen en scheidingswanden van Troax

Troax biedt een brede waaier aan systemen voor opslag en beveiliging van eigendommen.
Wat uw opslagbehoeften ook zijn, Troax creëert een oplossing die daar goed bij aansluit. Opslagruimtes bestaande uit scheidingswanden van veiligheidsgaas bieden een heleboel voordelen. Gaaspanelen zorgen voor doorlatend licht en goede ventilatie, evenals bescherming tegen schade en inbraak. 

Storax fabriceert voor iedere situatie een geschikt balustradesysteem

Storax fabriceert aluminium balkonhekken naar eigen ontwerp. Storax monteert al vele jaren balkonhekken, glasbalustrades en leuningen voor projecten. Storax fabriceert balkonhekken naar ontwerp van de architect. Alles in één hand! Advies, ontwerp, levering en montage. Glashekken zijn hekwerken waarbij glazen panelen met behulp van glasprofielen tussen de balusters worden geplaatst. 

Zelfsluitende toegangspoorten maken een hekwerk helemaal af

Dat streeft u toch ook na voor uw hekwerken? Poorten die mechanisch, gecontroleerd en geremd weer dichtlopen na het openen. De DICTATOR DIREKT EN RTS poortsluiters zijn hiervoor zeer geschikt en zorgen voor meer dan alleen veiligheid voor gebruikers.

Roval-RoofGuard® dakrandbeveiliging: veilig, modulair en licht

Onderscheid in kwaliteit. Dat kenmerkt de Roval-RoofGuard® dakrandbeveiliging van Roval Aluminium: een lichtgewicht aluminium dakrandbeveiliging, die deel uit maakt van het assortiment aluminium beveiligingsproducten: Roval-RoofSafety®Systems. Met de Roval-RoofGuard® zijn het betreden van en werken op het platte dak weer een stukje veiliger geworden. 

Risico’s minimaliseren met de kabeldetector

Veiligheid heeft bij Heras de hoogste prioriteit. Daarom investeren we continu in de verbetering hiervan.
Met de aanschaf van nieuwe detectieapparatuur, het aanscherpen van procedures en instructies, en het bijscholen van onze monteurs, is er onlangs een belangrijke stap gezet op het gebied van werken in de grond.

Verticaal schuivende ramen bieden maximale beleving voor ontwerpers én bewoners

Methermo®XL verticaal schuivende ramen bestaan uit twee glaspanelen, waarvan het bovenste deel naar beneden schuift. Zo ontstaat in een open stand eenvoudig een glazen balustrade. 

3D-BIM engineering van Stalen Trappen door Straatman B.V.

Om het gehele bouwproces zo goed mogelijk te laten verlopen, werkt Straatman bij de engineering van haar trappen met het 3D Bouw Informatie Model (BIM). BIM staat voor informatiemanagement. Via dit programma is het mogelijk om data als ontwerpgegevens en tekeningen uit te wisselen met architecten, aannemers en andere opdrachtgevers.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.