Beste ,

Zondag gaan we met duizenden de straat op tijdens de Klimaatmars. Daadkrachtig en eerlijk klimaatbeleid is nú nodig, willen we volgende generaties een veilige toekomst bieden. Die boodschap moet ook bij zo veel mogelijk kiezers terechtkomen. Daarom willen we aankomende zaterdag een paginagrote advertentie inkopen bij grote kranten waarin we zeggen: samen kunnen we de klimaatcrisis aan, maar dan moeten we wel in actie komen!

Ik help mee

Je hebt wellicht ook meegekregen dat als Pieter Omtzigt met NSC de grootste wordt, zijn voorkeur uitgaat naar een rechtsconservatief kabinet met VVD, JA21, en SGP. We moeten alles op alles zetten om dat te voorkomen.

Want zoals Frans Timmermans zei bij Tubantia: "Als wij niet de grootste worden, dan gaat het over rechts. En dan kunnen we niet het minimumloon fors verhogen, niet de kinderopvang gratis maken, en niet ervoor zorgen dat we de vervuilers meer laten betalen." Met nog 13 dagen tot de verkiezingen kunnen we je steun dus ontzettend goed gebruiken.

Ja, ik maak dat mogelijk

We hebben de afgelopen tijd al vaker een beroep op je gedaan. Deze laatste fase van de campagne is echter cruciaal. Help je mee om onze boodschap zichtbaar te maken? Alvast bedankt!

Hartelijke groeten, 

Laura Vissenberg
Campagneleider GroenLinks-PvdA

Schrijf je uit voor deze nieuwsbrief.