Helpt u ons ook eieren te zoeken met Pasen?
Volgend weekend is het Pasen! Een lang weekend vrij voor velen van u. Traditiegetrouw vieren wij bij de Echoput de Paasdagen met een gastronomisch vijfgangenmenu in het restaurant. 

Voorafgaand aan Pasen is het zoeken naar mooie producten uit het bos voor ons al bijna een dagtaak. Met de beginnende lente op de Veluwe, waar op dit moment alle bomen en planten mooi groen worden, trekken onze chefs er op uit om voor u de lekkerste producten te verzamelen. Wilde planten en kruiden, water van de bomen en soms vinden ze zelfs al eieren!

Tijdens het Paasweekeinde hebben wij nog een aantal arrangementen beschikbaar. Als gast verwelkomen wij u daarom nog graag!

Kom heerlijk tot rust in de bossen, laat uzelf verwennen op ons riante terras in de watertuin en laat u culinair in de watten leggen door ons keukenteam. In het bos valt er genoeg te zoeken en vinden!
Klik hier om ook uw paasarrangement vast te leggen!
Update bar: Echoput GOES WILD
Ook zijn wij weer een stapje verder in de ontwikkeling van Echoput GOES WILD. Naast de iconische wandschildering hebben wij op de tegenovergelegen wanden een tijdreis gecreëerd van onze ruim 60 jaar rijke Echoput geschiedenis!

Zodra u de bar binnenstapt begint uw tijdreis in het verleden om bij het nieuwe terras in het heden te eindigen. Ook verwennen wij u natuurlijk graag met de nieuwe gerechten van onze nieuwe nieuwe kaart. 

Komt u snel een kijkje nemen en bovenal; proeven?
Het Paasmenu
Ganzenlever
In drie verschillende bereidingen met rode bietjes en een jus van Madeira.
 ***
Doperwt
Met een sauce Soubise, gepocheerde kwarteleitjes, peultjes en wilde jonge brandneteltoppen.
 ***
Tongschar
Gegrild, asperges uit de oven met koolzaadolie, sauce Hollandaise en crème van peterselie.
*** 
Lamsbout
Gelakt met kappertjes en zonnebloempitten, meiknol van de barbecue, raapstelen, knoflook en een saus van gefermenteerde paddenstoel.
 ***
Melk chocolade
Geserveerd met roomijs van zwarte thee en extract van spar.
Klik hier om een tafel te reserveren
Echoput mogelijkheden, privé en zakelijk: Kookworkshop
De Echoput Kook- en Wijnschool in Apeldoorn geeft kookcursussen voor beginners en gevorderden, maar ook losse kookworkshops als programmaonderdeel van een- of meerdaagse vergaderingen of trainingen en als teambuilding. Uniek zijn onze cursus Wild en Wildbereiding.

In de Echoput Kook- en Wijnschool dragen we graag onze kennis over door onze kookcursussen, kookworkshop, wijn-spijs diners, wijncursussen en proeverijen. Voor groepen (minimaal 12 personen) maken we aparte programma’s. Professionals kunnen terecht bij de Academie voor Gastronomie van Peter Klosse.
Klik voor meer informatie en mogelijkheden
 Social Echo's

Hotel | Restaurant | Kookschool
Culinaire Shop | Meetings & Events
Amersfoortseweg 86 7346 AA Hoog Soeren (Apeldoorn)
Tel. +31 (0)55-5191248
 www.echoput.nl
 reserveringen@echoput.nl
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
Copyright © 2017
Hotel & Restaurant de Echoput, alle rechten voorbehouden.


update your preferences 
unsubscribe from this list