Bekijk deze mail in uw browser
 

 

 

Vandaag, donderdag 21 mei: Hemelvaartsdag!

Ja hoor, wij zijn geopend vandaag van 09.00 tot 17.00 uur. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM:

 

• Houd minimaal 1.5 meter afstand
• Doe je aankopen gericht
• Kom zoveel mogelijk alleen
• Schone winkelwagens
• Luister naar de aanwijzingen van ons personeel
• Betaal aan onze kassa met pin

 

Blijf veilig, gezond en groen!

Als je dit siergrasje ziet, snap je wel waarom hij ook wel Japans Bloedgras wordt genoemd. Het langwerpige roodgroen gekleurde blad verkleurd gedurende het seizoen naar intens rood. Wat een plaatje! Geef hem een plekje in de zon of eventueel half schaduw en je zult versteld staan van de prachtige kleurspeling van de natuur.

 

Combineer de Imperata cylindrica ‘Red Baron’ met roze of rode vaste planten of een andere siergrassoort.

 

Laat je verrassen door de veelzijdigheid die dit siergrasje met zich meebrengt.
Japans Bloedgras doet het goed in een groep als bodembedekker, maar is ook uitstekend aan te planten als opvallende solitair of in een bloempot op het terras of balkon.

 

Het siergrasje is niet wintergroen. In de winter sterft het blad af en krijgt het een bruine kleur. Knip in het voorjaar het dorre blad weg tot ongeveer 10 centimeter boven de grond en geniet snel weer van het schitterende kleurenpalet van de ‘Red Baron’.
 

Zeer gemakkelijke planten - Bloeien uitbundig - Zeer sterk - Uitgebloeide bloemen regelmatig verwijderen, stimuleert de doorbloei - Regelmatig bemesten zorgt voor een nog intensere bloei.

 

TIP: planten in kokospotgrond, tot 50% minder water geven.

 

 

 

 

Gerbera garvinea is een echte robuuste tuinplant, die je in de volle grond kunt zetten of in een mooie sierpot op het terras. Daar produceert hij voortdurend enorm veel bloemen van het vroege voorjaar tot de eerste vorst.

 

 

Leuk als cadeau of voor bij jezelf in de tuin! De klokjesbloem Campanula is een klassiekere plant en brengt door haar lila kleur sfeer in je tuin of op je balkon. Plant haar in de volle grond als bodembedekker of combineer met een mooie grote patiopot of schaal! Uitgebloeid? Zet haar dan in je border en ze zal van nature in september nogmaals bloeien. Winterhard. Verkrijgbaar in diverse soorten en kleuren.

 

Tip: planten in kokospotgrond - tot 50% minder water geven.

 

 

 

 

Rambler rozen van Corinne;s Choice zijn rijk- en doorbloeiende klimrozen die snel groeien en makkelijk te leiden zijn. Een echte blikvanger voor uw rozenboog, pergola of muur! Heerlijk geurende bloemen. Makkelijk in onderhoud.

 

Verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren: Perennial Blue, Ghislaine de Féligonde, Guirlande d'Amour, Open Arms..

 

 

Met de Franse geranium of Pelargoniums in potten en bakken op het terras, de tuintafel, het balkon en aan de balkonrailing heb je meteen een fleurig, mediterraan vakantiesfeertje! Zeer lange en uitbundige bloei. Kan ook in pot. Geschikt voor binnen als buiten. Regelmatig bemesten stimuleert de doorbloei.

 

Openingstijden - Afmelden voor mailing