Klik for at se nyhedsbrevet i din browser
Her er de 8 semifinalister til DM i Debat 2024 - Dansk

Du kan stadig nå at tage "Danmarks Unge Valgtest"!

Du kan stadig nå at tage "Danmarks Unge Valgtest"!

Om mindre end to uger har du muligheden for at bidrage til at forme det europæiske demokrati, når det er tid til at sætte dit kryds ved Europa-Parlamentsvalget d. 9. juni.

I dag er det kun fem ud af Europa-Parlamentets i alt 705 medlemmer, der er 30 år eller under. Unge er derfor meget underrepræsentererede. Det kan du dog være med til at ændre ved at dedikere din stemme til en ung kandidat!

Tag "Danmarks Unge Valgtest" og find ud af, hvilken ung kandidat du er mest enig med.

Her er de 8 semifinalister til DM i Debat 2024

Her er de 8 semifinalister til DM i Debat 2024

I sidste uge blev de to indledende runder til DM i Debat 2024 afholdt i Politikens hus d. 23. og 24. maj.

Her gav 31 topspændte, unge debattører den hele armen i forsøget på at strikke de bedste argumenter sammen for at opnå flest mulige point hos dommertrioen, der bestod af Dennis Nørmark, Kirstine Dons Christensen og Lawand Hiwa Namo.

Vi har nu fundet de otte debattører, der er gået videre til semifinalen. De otte semifinalister er:

  • Ayman Ahmad, højskoleelev
  • Sofie Mosgaard, Venstres Ungdom
  • Olivia Koefoed Olesen, Rød-Grøn Ungdom
  • Magnus Gibson, Foreningen af Danske Lægestuderende
  • Josefine Paaske, Konservative Studerende
  • Marcus Mossalski, spilfri ludoman/ludomanibehandler
  • Jonas Søndergaard Juhl, Liberal Alliances Ungdom
  • Cecilia Zade Iseni, Gaia - Unge for et grønt erhvervsliv

Tusind tak til alle seje debattører, der var med til at gøre arrangementet til noget helt specielt igen i år. Nu glæder vi os til at byde semifinalisterne velkommen på scenen på Folkemødet i Alline, Bornholm.

Lokalforeningspuljen åbner igen 20. juni

Lokalforeningspuljen er til for at støtte lokale foreningers arbejde med børn og unge. Den kan søges af lokalforeninger i DUFs medlemsorganisationer og observatørorganisationer.

Til den kommende ansøgningsrunde er der mindre ændringer i retningslinjerne og puljen opdeles i to; ansøgninger op til 15.000 kr. og ansøgninger over 15.000 kr. Læs mere om disse ændringer inde på DUFs hjemmeside, så du er klar til at søge puljen, når den åbner.

Vi glæder os til at modtage jeres ansøgninger.

DUF takker for endnu et vellykket Foreningskalas

DUF takker for endnu et vellykket Foreningskalas

DUF - Dansk Ungdoms Fællesråd slog igen i år dørene op for en dag propfyldt med sparring og læring, da deltagere fra mere end 17 af DUFs medlemsorganisationer samledes til årets Foreningskalas lørdag d. 25. maj.

Vanen tro blev frivilligheden dyrket gennem et fælles tema, hvilket i år var "bæredygtig frivillighed". Dermed var fokus på, hvordan man som forening skaber plads til et frivilligliv, der både er holdbart og meningsfuldt over tid uden at lede til udbrændthed eller overbelastning.

Det blev diskuteret gennem både netværssessioner og paneldebat, hvorefter deltagerne havde mulighed for at fortsætte samtalen over nogle friske forsyninger.

Fra DUFs side vil vi sige tusind tak til de topengagerede deltagere, der alle medvirkede til, at vi kunne vende hjem med nye indsigter og værktøjer i bagagen.

Deltag på Youth Summit hos FN

Deltag på Youth Summit hos FN

Den 7. juni inviterer 2030beyond til event i FN byen, hvor unge fra Danmark og ni forskellige afrikanske lande skal tale om, hvordan vi aktivt kan nå verdensmålene inden 2030. Input skal senere diskuteres på Folkemødet. Se mere her.

Deadline for registrering er 30. maj.

 

youtube facebook instagram twitter linkedin
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du er tilmeldt via vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker at modtage flere nyhedsbreve, benyt nedenstående link.
Afmeld nyhedsbrev