‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Klik her for at læse nyhedsbrevet i din browser
 
 
POLITIKEN MAD
 
Julen står for døren, så i denne uge guider Mette Mølbak dig uden om stress i køkkenet, med en skråsikker køreplan til julemiddagen. Derudover får du opskrifter fra Trine Hahnemann, James Price og Adam Aamann.
Kære Læser
 
Så er det snart jul! Måske ikke lige i den form, stemning eller konstellation vi havde ønsket os, men lige meget hvad, så bliver det jul og dermed også den største højtid i køkkenet. Derfor får du her vores bedste opskrifter på julemad. Hele året afprøver jeg konstant nye opskrifter, men når det kommer til jul, er jeg pinlig traditionel. Men hvorfor ændre på noget, der virker? I hvert fald ikke i år.
 
Men inden vi kaster os over julemaden, skal vi lige nå en hurtig omgang julebag. Sidste lørdag bagte jeg de her vaniljekranse sammen med Trine Hahnemann til vores digitale bageskole, så mangler du sidste-øjebliks-kager så prøv de her supernemme, sprøde og lækre kranse.
 
Og så skal vi i gang med julemaden. Planlægning er afgørende, når det gælder den store julemiddag - og vigtigst er det at begynde i god tid. Så undgår du stress og kaos i køkkenet. Med den her tidsplan, bliver julemaden både hyggelig og velsmagende.
 
En ting der med fordel kan laves i god tid før juleaften er rødkål. Når det bliver lavet nogle dage i forvejen bliver smagen mere intens og så skal det bare varmes på selve aftenen. Med Prices opskrift, er du garanteret et godt resultat. Den har med god grund været en af vores mest populære opskrifter de seneste år.
 
Når det gælder brunede kartofler er det også afgørende at have den rigtige opskrift. Brunede kartofler er juleaftens store udfordring. Det er her kokken brillerer eller helt igennem, og det er noget der kan skabe familiekrise, hvis de kikser. Jeg har hørt om pander, der er blevet kastet ud af vinduet i fortvivlelse. Derfor har vi lavet arbejdet for dig og giver dig opskriften på skudsikre brunede kartofler. Så burde der ikke være nogen pander, der ryger gennem vinduet.
 
Efter den store julemiddag er vi ikke færdig med at spise. Nu er det nemlig julefrokostens tid. Den bliver ikke stor i år. Til gengæld kan du kræse mere for maden. For eksempel med Adam Aamanns de luxe smørrebrød med rødspætter og rejer eller klassikeren stegte sild.
 
Og har du stadig rester af and, men ikke orker mere julemad så brug dem i en asiatisk pandekage med hoisinsauce og sprødt grønt.
 
Med ønsket om en rigtig glædelig og velsmagende jul.
 
 
 
DE HØRER JULEN TIL
 
 
 
Sprøde, nemme og lækre vaniljekranse
 
 
 
Annonce
 
Annonce
Annonce
 
 
ET MUST PÅ JULEBORDET
 
 
 
Prices hjemmelavede rødkål
 
Juleklassiker: Prices hjemmelavede rødkål
 
 
 
EN HJÆLPENDE HÅND TIL AT BEVARE OVERBLIKKET
 
 
 
Her er den sikre køreplan til en vellykket julemiddag
 
Til dig, der skal holde jul: Her er den sikre køreplan til en vellykket julemiddag
 
 
 
LARS SONNE-HANSEN GUIDER DIG
 
 
 
Skudsikre brunede kartofler
 
Så kan det ikke gå galt: Skudsikre brunede kartofler
 
 
 
EN VERDEN TIL FORSKEL
 
 
 
Aamanns panerede rødspætter med rejer og citronmayonnaise
 
Smørrebrødsmesterens opskrift: Aamanns panerede rødspætter med rejer og citronmayonnaise
 
 
 
MED DIJONSENNEP OG KAPERS
 
 
 
Sådan laver du stegte sild
 
En sikker vinder på julebordet: Sådan laver du stegte sild
 
 
 
UNDGÅ MADSPILD EFTER JULEMIDDAGEN
 
 
 
Stegte andelår med pandekager og hoisinsauce
 
Brug resterne fra anden: Stegte andelår med pandekager og hoisinsauce
 
 
 
MEST LÆSTE DE SENESTE 24 TIMER
 
1 Ikonisk spillested i København: Ansat har stjålet over en halv million fra kassen
 
 
 
2 Live: 1.011 personer testet positive i lyntest
 
 
 
3 »Psykopat«, stod der blot. Og det blev ikke bedre, da jeg venligt bad ham uddybe
 
 
 
4 Mette Østergaard kritiseres for at ignorere vidnesbyrd om sexisme: »Det var som at få en kold klud i ansigtet«
 
 
 
5 'Næsevoldtægt'. Det nye overgreb, der er på alles læber i 2020