Kobelco lanceert SK140SRLC-7 rupsgraafmachine
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Herbert Labee zweert bij fullservice onderhoudscontract: ‘Het kost wel wat, maar geeft ook zekerheid'
Labee Group in Moerdijk produceert onder andere energiekorrels uit resthout. Hiertoe is er veel interne bulkoverslag waar het bedrijf wielladers voor inzet. Om precies te zijn vijf Volvo’s in de range van L70 tot L120. Die zijn allemaal gekocht met een fullservice onderhoudscontract bij importeur SMT. ‘Met roetfilters en AdBlue-systemen is het allemaal wat gevoeliger en kan het in de papieren lopen als je er pech mee hebt.'
Kobelco lanceert SK140SRLC-7 rupsgraafmachine

Kobelco Construction Machinery Europe heeft de SK140SRLC-7 geïntroduceerd. De 14-tons rupsgraafmachine voldoet aan de Stage V emissienormen.

Lees verder >
Volvo komt met nieuwe FMX-bouwtruck met 38-tons tandemstel

Volvo komt met een nieuwe FMX-bouwtruck met een een nieuw 38-tons tandemstel. Tegelijkertijd lanceert Volvo nog drie andere nieuwe trucks. Het is de grootste introductie ooit bij Volvo Trucks.

Lees verder >
Doelstelling minder uitstoot: ‘Erg ambitieus, maar niet té’

De uitstoot van bouwmachines fors terugdringen is ambitieus, maar wél haalbaar. Dit stelt Albert Lusseveld, programmamanager Duurzaamheid en Veiligheid van de branchevereniging voor leveranciers van bouwmachines (BMWT), naar aanleiding van het onlangs gesloten Schone Lucht Akkoord.

Lees verder >
VSP wordt Dehaco

VSP in Raamsdonkveer, toeleverancier voor de saneringsbranche, gaat met ingang van 1 april 2020 verder onder de naam Dehaco. De Dehaco Groep nam VSP over in 2018. Nu wordt de tijd rijp geacht om onder één naam naar buiten te treden.

Lees verder >
DAF zandkipper aan Groenen snel geleverd

Veldhuizen heeft een DAF zandkipper uit voorraad geleverd aan Groenen Groep in Veldhoven. Al snel nadat de deal beklonken was, kon Groenen met de DAF FAD 530 Construction de weg op.

Lees verder >
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright