Bekijk hier de webversie.
 

arrow.jpg   Lastminutes
arrow.jpg   Arrangementen
arrow.jpg   Uitschrijven

   
 
 

Ga eropuit in de herfst

 

op Ameland!

 
 
 

De natuur verandert, de temperaturen dalen en de dagen worden korter. De herfst is begonnen! Tijd dus om te genieten van veranderende najaarslandschappen, lange wandelingen en gezelligheid. En laat dat nou heel goed kunnen op Ameland!

 
 
 

*Nieuws*

 

Op 1 oktober gaat de film 'WAD, overleven op de grens van water en natuur' van Ruben Smit in première! WAD wordt de eerste Nederlandse natuurfilm over het unieke en dynamische Waddengebied. Vanaf 4 oktober zal de film ook in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

 
 

Bekijk de trailer

 

 

 

Wandel mee!

 

Op zaterdag 20 oktober kun je volop genieten van het Amelander landschap, want dan vindt wandelevenement Tussen Slik en Zand plaats.
Ga lekker in je eentje eropuit of neem je vrienden of familie mee. De wandelroutes gaan over het strand, door de duinen, langs het wad en door de gezellige dorpen. En: je kiest zelf welke afstand je loopt!

 
 

Meer informatie

 

 

 

Kunstmaand November

 

Hou jij ook zo van kunst? Boek dan het Kunstmaand Fietsrarrangement en geniet in november tijdens de Kunstmaand op Ameland van een grote variëteit aan kunst in combinatie met het prachtige Amelander landschap. Stap op de fiets en bezoek de vele exposities, bijzondere projecten en avondvoorstellingen.

 
 

Bekijk arrangement

 

 

 

Voor de kinderen

 

Ben je opzoek naar een leuke activiteit voor kinderen? Neem ze dan mee naar het bos bij Ballum. Hier vind je het Krûmeltjesspoor, een geheimzinnige route waarbij je ogen tekort komt.

 
 

Meer informatie

 

 

 

Tip!

 

Breng een bezoek aan de vuurtoren van Ameland. Deze vuurtoren is niet alleen overdag, maar ook 's avonds geopend voor bezoek! Is het donker, dan zie je tijdens de klim naar boven de grote lichtstralen over het eiland gaan.

 
 

Meer informatie