You can't open this newsletter? View online

Verwelkom de pracht van de herfst

Autumn Offers

Nu de herfstkleuren het landschap prachtig veranderen, is het de perfecte tijd om uzelf te laten omarmen door de warmte en charme van het seizoen op onze unieke locaties. Of u nu kiest voor het vooruitstrevende Château Neercanne, het idyllische Winselerhof, het indrukwekkende Château St. Gerlach of het stijlvolle Kruisherenhotel Maastricht, elke locatie belooft een onvergetelijke herfstbeleving. Verken de prachtige tuinen, geniet van de heerlijke seizoensgebonden gerechten en ervaar de betekenisvolle luxe waar Oostwegel Collection om bekend staat.

 

Vier samen met ons de waarderingen van onze locaties met de prijzen en onderscheidingen van het afgelopen jaar.

Breakfast at Neercanne

Restaurant Château Neercanne bekroond tot ‘Beste Fine Dining Restaurant van Nederland’ door TripAdvisor
Beroemd om zijn culinaire meesterschap, is Restaurant Château Neercanne door TripAdvisor verkozen tot 'Beste Fine Dining Restaurant' van Nederland en heeft hiermee ook de 7e plek in Europa en 11e plek wereldwijd behaald. Daarnaast werd het uitgeroepen tot het 'Beste Duurzame Restaurant' van Europa. Deze onderscheidingen vertegenwoordigen de toewijding van ons culinaire team, wiens passie voor innovatie en inzet voor duurzaamheid centraal hebben staan.

Robert Levels en Raymond Remmen

We’re Smart® Green Guide erkent Restaurant Château Neercanne & L’Auberge
We zijn trots aan te kondigen dat zowel Restaurant Château Neercanne als restaurant L'Auberge zijn bekroond met vier radijzen door de We’re Smart® Green Guide. Deze prestigieuze onderscheiding waardeert beide locaties voor hun uitmuntendheid in duurzaamheid en vegetarische keuken, en positioneert hen als voorlopers in de ecologisch verantwoorde culinaire beweging.

 
Cond Nast Award

Kruisherenhotel Maastricht & Château St. Gerlach schitteren bij Condé Nast Traveler Awards
We zijn verheugd te delen dat zowel Kruisherenhotel Maastricht als Château St. Gerlach zijn bekroond bij de prestigieuze Condé Nast Traveler Awards 2024. Deze gerenommeerde erkenning weerspiegelt de passie en toewijding van onze teams om buitengewone gastervaringen te bieden. Of u nu wordt betoverd door de gotische pracht van Kruisherenhotel Maastricht of door de grootsheid van Château St. Gerlach, elk verblijf bij ons is erop gericht om te inspireren en te verrassen.

Kruisherenhotel Maastricht

Kruisherenhotel Maastricht verkozen tot 9e 'Beste Luxe Hotel' in Nederland door TripAdvisor
We zijn verheugd aan te kondigen dat Kruisherenhotel Maastricht volgens TripAdvisor-beoordelingen is uitgeroepen tot het 9e Beste Luxe Hotel in Nederland. Deze plaatsing onderstreept onze toewijding aan het leveren van service van wereldklasse in de buitengewone setting van een 15e-eeuws klooster. We spreken onze oprechte dank uit aan onze trouwe gasten voor het delen van hun geweldige ervaringen en het helpen realiseren van deze bijzondere prestatie.

 

Relais & Châteaux Food For Change-menu's volledig vegetarisch
Deze herfst nemen Château St. Gerlach en Château Neercanne, als onderdeel van het wereldwijde Relais & Châteaux Food For Change-initiatief, met trots deel door speciale vegetarische menu’s aan te bieden die duurzame gastronomie en lokaal geproduceerde ingrediënten vieren. Deze campagne benadrukt onze inzet voor ethische, milieubewuste gastronomie en biedt gasten een verse, smaakvolle en verantwoorde culinaire ervaring.

 

40 jaar Château Neercanne
Deze herfst vieren we met trots een bijzondere mijlpaal – 40 jaar Château Neercanne! In de afgelopen vier decennia is ons 17e-eeuwse château beroemd geworden om zijn rijke gastronomische erfenis, panoramische uitzichten, unieke evenementenlocaties en, sinds kort, de zeven luxe ingerichte suites. Terwijl we deze speciale gebeurtenis vieren, kijken we ernaar uit om tijdloze herinneringen te blijven creëren in een van de meest betoverende bestemmingen van Nederland.