Check onze beste locaties om jouw perfecte herfstfoto te schieten!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 
Herfst is begonnen, trek jij er dit seizoen op uit met je camera?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 

FOTOGRAFEER DE HERFST

 
De herfst is een seizoen waarin de natuur haar volledige kleurenspectrum laat zien. Er is tijdens de herfst dus voldoende om te fotograferen. Trek jij er dit seizoen op uit met je camera?
 
 
 
 

Herfsttips

 
Wil je zo snel mogelijk aan de slag met het vastleggen van de herfst? Dat begrijpen wij maar al te goed. Onze tips en tricks helpen jou op weg naar het maken van de mooiste herfstfoto’s. Wist je bijvoorbeeld dat je jouw witbalans het beste op ‘bewolkt’ kunt zetten?
 
 
 
 

Herfstmusthaves

 
Ga je een dagje op pad om de prachtige herfstkleuren vast te leggen? Wij hebben een aantal musthaves op een rijtje gezet die niet mogen ontbreken in jouw cameratas. Wat dacht je van een macrolens om de structuur van bladeren of dauwdruppels in een spinnenweb vast te leggen?
 
 
 
 
 
 
 

DE MOOISTE
HERFSTLOCATIES

 
Op zoek naar de ideale locatie om dit seizoen mooi vast te leggen? Wij hebben tien fotogenieke natuurgebieden voor je geselecteerd, waarvan acht in Nederland, één in België en één in Duitsland. Hier kun je gegarandeerd prachtige beelden schieten.
 
 
 
 
 
 
 

NIEUW: SONY A7R V

 
Ontdek de evolutie van resolutie met de nieuwe Sony A7R V. Ben jij een fanatieke landschapsfotograaf of maak jij prachtige trouwvideo’s? Dan is deze camera de geschikte upgrade of aanvulling van jouw gear.

Deze full frame systeemcamera met 61 megapixel biedt een waanzinnige autofocus (693 autofocuspunten) op basis van AI-technologie. Daarnaast maak je videobeelden in 8K en heb je geen last meer van trillingen dankzij de verbeterde 8-stops beeldstabilisatie. Zet de volgende stap in de wereld van fotografie en maak nog professionelere beelden.
 
 
 
 
 
 
 

ELKE WEEK
DE BESTE AANBIEDINGEN

 
Iedere week hebben wij de beste aanbiedingen voor jou opgesteld. Op deze pagina vind jij de beste deals voor camera's, video, objectieven, accessoires en meer. Bekijk onze top hieronder, of bekijk alle deals op de pagina.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nieuw, nu leverbaar!
 
 

Canon HF G70

 
4K-videocamera met krachtige beeldstabilisatie
 
  • Kamera Express
    UVC-ondersteuning
  • Kamera Express
    20x optische zoom
  • Kamera Express
    USB-C voor livestreamen
 
Bekijk nu 1.219,-
 
 

 
 

DE VOORDELEN VAN
KAMERA EXPRESS

 
  • Kamera Express
    Altijd de scherpste prijzen
  • Kamera Express
    Klantwaardering 9.1
  • Kamera Express
    13 winkels in Nederland en 9 in België
 
 

Wat vond je van deze e-mail?

 
VALUE   VALUE   VALUE
 
 
 
Kamera Express
 
VALUE   VALUE   VALUE
 
 
© Kamera Express 2022