Inspiratie voor een heerlijke herfst!
Wordt de nieuwsbrief niet goed weergeven, klik dan hier.
De meteorologische herfst is inmiddels begonnen. Geniet nog van het mooie nazomerweer én van heerlijke stoofpotjes van Reitse Spanninga, doe mee met de stoofbattle, spaar voor nieuwe herfstcadeaus… Kortom, Poiesz heeft volop inspiratie voor een heerlijke herfst.
Roerbakken? Prima in de zomer. Als je weer vlug naar buiten wilt. Maar in de herfst draait het om stoven. Om tijd te maken voor huiselijke gezelligheid. Wie herinnert zich oma’s hachee nog, die in een gietijzeren pan rustig op het vuur stond te pruttelen…? Daarom krijgt u in de komende weken van Reitse Spanninga recepten voor heerlijke stoofpotjes. En wij doen de ingrediënten in de aanbieding. Met deze week: gestoofd rundvlees in bokbier.
Lees het recept >
Hachee à la Piet. Goulash van Mieke. Oma’s stoverij... Wie heerlijke stoofgerechten kan koken en hier een eigen draai aan kan geven, moet zeker meedoen met de leukste kookwedstrijd van het Noorden: de Poiesz stoofbattle. De winnaar maakt kans op een buitenkeuken van Weber t.w.v. € 1.899,- én waardering wanneer het winnende stoofrecept in Wat Maak Je Menu komt te staan. Kent u een stoofgek? U mag ook iemand anders als verrassing opgeven.
Doe mee en geef u op >
Aanbevolen door Poiesz klanten en daarom de perfecte reflectie van de smaak van het Noorden. Onder begeleiding van Reitse Spanninga hebben 20 Poiesz wijnliefhebbers uit een voorselectie van 50 wereldwijnen de 4 beste geselecteerd. In rood, wit en rosé. Te herkennen aan de naam ‘Noorderster’ en het label Poiesz klantselectie. Probeer ze nu extra voordelig.
Lees meer >
Uw la vol met volle Poiesz spaarkaarten? Er zijn nieuwe cadeaus om uit te kiezen. Gooi hoge ogen bij uw vrienden of familie en spaar voor gezellige familiespelletjes zoals Party & Co Family voor 8 spaarkaarten of de 200 spellendoos voor maar 2 spaarkaarten.
Bekijk alle herfstcadeaus >
Leuk om tijdens de burendag, op 22 september, een kopje koffie met een persoonlijke boodschap aan de buren te geven! U krijgt hem deze week bij de aanbieding van Douwe Egberts.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf u hier uit.