Blijf op de hoogte van leuk en belangrijk nieuws van de Gemeente Boxtel.Bekijk de webversie
Nieuwsbrief 11 oktober 2019
 
Herfstblad inzamelen
Elk jaar zorgt de gemeente voor het verzamelen en afvoeren van herfstblad van gemeentebomen. In drie rondes zamelen we het blad in. We starten als ongeveer de helft van het blad in een wijk of straat is gevallen, meestal is dat rond half november. Vanaf volgende week plaatsen de bladkorven. Bekijk de locaties op onze website. Wist je dat het opruimen van blad niet overal hoeft? Het heeft veel voordelen om het soms te laten liggen. 

Lees meer over herfstblad en de bladinzameling
Wij werken graag mee aan jouw initiatief!
Afbeelding
De gemeente Boxtel  is trots op de vele initiatieven van inwoners en wil deze waar mogelijk ondersteunen. In onze nieuwsbrief komen regelmatig initiatieven voorbij. Heb jij een eigen initiatief om jouw omgeving (nog) beter of leuker te maken? Neem dan contact op met de wijkmakelaars. Binnen meewerkend boxtel kijken we of we jouw initiatief samen tot een succes kunnen maken! Ben je benieuwd naar alle initiatieven in onze gemeente? Bekijk dan de kaart met bewonersinitiatieven.
 
Wijkmakelaar Werner van der Velden
Wijken Centrum-Breukelen, Ladonk, Selissenwal en Munsel-Selissen, In Goede Aarde
E-mail: w.vd.velden@mijngemeentedichtbij.nl
Telefoonnummer: (0411) 65 52 62 of 06 37 00 31 41
 
Wijkmakelaar Hans Mols
Wijken Lennisheuvel, Liempde en Boxtel-Oost
E-mail: h.mols@mijngemeentedichtbij.nl
Telefoonnummer: (0411) 65 52 56 of 06 37 70 82 43
 
Lees meer over meewerkend boxtel
Help ook mee tegen de eikenprocessierups
Afbeelding
Heb jij deze zomer ook last gehad door de brandharen van de eikenprocessierups? En vraag je jezelf af hoe dat de komende gaat zijn? De gemeente doet er alles aan om de overlast zoveel mogelijk te voorkomen, maar daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. Hang met minimaal vier andere mensen uit je buurt of straat nestkasten voor koolmezen en pimpelmezen in of bij eiken. Wil je meedoen? Stuur dan een mail naar één van de wijkmakelaars. 

Lees meer over de actie

 

Duurzaam wonen bereikbaar voor iedereen
Afbeelding
Heb jij een energiebesparende maatregelen getroffen in jouw woning? Deel jouw duurzame woonverhaal en meld jouw huis aan voor Nationale Duurzame Huizen Route Inspireer en laat je inspireren! 

Meld jouw huis aan
Openbare collegebesluiten
Via de besluitenlijsten van het college kun je het dagelijks bestuur van de gemeente volgen. 

Bekijk de openbare collegebesluiten
Bekendmakingen

Onze bekendmakingen staan vanaf 1 januari 2014 alleen nog maar op www.officielebekendmakingen.nl. Als we het hebben over officiële bekendmakingen dan gaat het over vergunningen, (verkeers)besluiten, verordeningen, beleidsregels en bestemmingsplannen.