Overleef samen de donkere, natte dagen - zooplus: Alles voor je huisdier | Online dierenwinkel
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 

Heb je problemen met de weergave van de nieuwsbrief, klik dan hier.

zooplus: Alles voor je huisdier | Online dierenwinkel
 
 
Herfstpret met onze must-haves

Bereid je voor op de herfst met onze hoogwaardige herfst must-haves! In onze seizoenshop vind je alles wat je nodig hebt om de aankomende donkere, natte en winderige dagen te overleven. Van reflecterende accessoires tot alles om warm en droog te blijven. Hier en daar profiteer je ook nog eens van leuke kortingen!

P.S. Wij zijn genomineerd voor Website van het jaar. Help je ons deze overwinning binnen te halen? Tot en met 18 oktober kun je nog op ons stemmen! Klik hier of scrol verder.

 
 
 
 
Stem op ons!
 
 
 

Herfst must-haves voor honden

Herfst is een geweldige tijd om je geliefde metgezel extra te verwennen en te zorgen voor een warm en comfortabel seizoen. Ga samen op een kleurrijke herfstwandeling en plof schoon op een warme plek in huis. In onze shop vind je alles wat je nodig hebt!

 
 
Hondenverzorging
 
 

Herfstblogs voor jou en je viervoeter

 
 
Mogen honden pompoen eten?

Mogen honden pompoen eten?

In de herfst kun je overal pompoenen vinden, maar mogen honden ook pompoen eten? Natuurlijk! We vertellen je waar je op moet letten en hoe jij en je hond veilig en vooral vitaminerijk van het pompoenseizoen kunnen genieten.

Zijn eikels giftig voor honden?

Zijn eikels giftig voor honden?

In de herfst maak je misschien wel eens decoratie van eikeltjes. Als je hond er graag mee speelt, ziet dat er lief uit. Maar let op: eikeltjes zijn namelijk gevaarlijk voor honden. Gebeurt dit wel? Dan moet je dat nu een halt toeroepen.

 
 
 

Herfst must-haves voor katten

Herfst is een geweldige tijd om je geliefde metgezel extra te verwennen en te zorgen voor een warm en comfortabel seizoen. Ontvang jouw kat thuis na alle herfstavonturen en verzorg de vacht met handige verzorgingsproducten. 

 
 
Kattenverozring
Kattenmanden
Kattenbak
 
 

Leuke blogs voor jou en je kat

 
 
Spelen met binnenkatten

Spelen met binnenkatten

Als bezitter van een echte huiskamertijger wil je natuurlijk ook dat jouw dier zo natuurlijk mogelijk zijn leventje kan leiden. Daarom moet een huis veel afwisseling bieden, wil het voor een kat geschikt zijn. Hoe meer speelzones er zijn, hoe beter dat voor de kat is.

Voor het eerst de wijde wereld in

Voor het eerst de wijde wereld in

Veel katten willen de wijde natuur ontdekken. Als ze eenmaal buiten vrijheid hebben ervaren, zullen ze hier altijd naar blijven verlangen! Onbeperkte vrijheid is echter niet altijd raadzaam voor de kat. In dit artikel lees je alles over, voor het eerst de wijde wereld in met jouw kat.

 
 
Tot 30% korting!
zoo Outlet, wij ruimen op!
 
 
 
 
 
 
 
zooplus: Alles voor je huisdier | Online dierenwinkel