Wees er snel bij om het meeste uit jouw herfstvakantie te halen
Wees er snel bij om het meeste uit jouw herfstvakantie te halen
Online versie
Logo
 BEKIJK DE AANBIEDINGEN
Nederland als nooit tevoren


Tot -59%
Nederland zit vol met mooie, kleine steden en dorpen waar altijd wat te doen is. Van Delft tot Groningen, elke stad heeft zijn eigen charme. Geniet op een mooie herfstdag van een lekkere koffie of een biertje op één van de leuke terrassen of pak de fiets en verken de omgeving.
Ontdek nu
Ontdek België en al haar gezelligheid

Ontdek nu
Tot -54%
De herfst is het juiste seizoen om naar de Ardennen te gaan! De kleuren veranderen van groen naar vurige tinten en geven de bossen een prachtige gloed. Het perfecte moment om lekker lang te wandelen en foto´s te maken voor instagram of facebook!
Ontdek nu
Ga opzoek naar de verborgen schatten van Luxemburg


Tot -52%
Luxemburg, alhoewel bescheiden in omvang, biedt het land het hele jaar door een verbazingwekkende diversiteit aan betoverende landschappen.
Ontdek nu
Citytrippen of natuur in het veelzijdige Duitsland


Tot -44%
Bezoek één van de historische steden in Duitsland en geniet van echte Duitse schnitzel of verken de natuur en ga hiken door het Zwarte Woud.
Ontdek nu
Carpe diem! Pluk de dag in het mooie Frankrijk


Tot -58%
Beleef avontuur in de Franse Alpen, neem een reis naar het verleden in Normandië, ontdek Bretagne en haar unieke natuurlijke omgeving of geniet van de laatste zonnestralen aan de Middellandse Zee. Frankrijk heeft voor iedereen wat!
Ontdek nu
Terug naar zon, zee & strand in Italië


Tot -54%
Al heimwee naar de zomer? Boek dan een weekend in Italië en geniet weer van het warme weer. Ook in de herfst is hier genoeg te beleven. Bezoek musea, eet pizza en kijk je ogen uit op het mooie platteland.
Ontdek nu
Onze selectie:
citytrip
In de buitenlucht
BEKIJK DE AANBIEDINGEN >
* Dit is een Weekendesk mailing, om uit te schrijven, klik hier
* Call center Weekendesk: 020 794 37 03 (maandag-vrijdag : 8u - 22u ; zaterdag-zondag: 9u - 19u): (Lokaal tarief)
Tot 2 dagen voor aankomst, uitgezonderd voor pakketten aangeduid als niet annuleerbaar.
Weekendesk kan beperkte beschikbaarheid hebben voor de prijzen vermeld in deze nieuwsbrief. De geadverteerde prijzen kunnen zijn uitverkocht en/of onderhevig zijn aan prijsveranderingen. Raadpleeg onze website voor de meest actuele prijzen.
In overeenstemming met de Wet ter bescherming van de privacy heb je het recht van inzage, wijziging en verwijdering van je persoonsgegevens. Die gegevens kunnen onderworpen zijn aan een computerverwerking bestemd voor statistische doeleinden en aan derden worden doorgegeven. Om dit recht te laten gelden of indien je bezwaar wilt maken tegen het doorgeven van jouw gegevens aan derden, schrijf je naar: Weekendesk, Service Marketing, 19-21 avenue Dubonnet, 92400 Courbevoie, France.