Met de kids naar de OBA: workshops, voorstellingen en veel meer

OBA Algemeen logo Webversie
 
Hiep hiep herfstvakantie!
Hoera! Op 27 oktober 2025 bestaat Amsterdam 750 jaar en de OBA viert mee. Tijdens de herfstvakantie staan de familievoorstellingen en activiteiten allemaal in het teken van onze mooie stad Amsterdam. Ontdek wat er bij jou in de buurt te doen is.
 
 
Geef mij maar Amsterdam!
Een Oer Amsterdamse voorstelling van Ton Meijer. Kijk, alle mensen van de wereld in de stad, laten we gieren om Amsterdamse grapjes en zingen in echt Amsterdams. Voel je vrij, doe lekker gek! Lachen, gieren en brullen deze herfstvakantie, ook in de OBA bij jou in de buurt.
Dansje voor Amsterdam
Bij een verjaardag moet gedanst worden, toch? Deze vrolijke dansworkshop brengt de rijke geschiedenis van onze prachtige stad tot leven. Ontdek Amsterdam zoals je het nog nooit hebt gezien: van een klein vissersdorpje aan de Amstel in 1275, naar de levendige, multiculturele stad van vandaag. 
 
 
Duik je mee?
Diep onder water woont vriend Octo! Hij wil heel graag zwemmen en dansen. Maar zijn tentakels zijn verdwenen. Met de zeedieren laten we Octo weer dansen! Voorafgaand aan de voorstelling geven de artiesten workshops aan de kinderen en werken ze aan scenes die zij daarna laten zien.
 
 
Nieuwste aanwinsten voor de jeugd
Lekker lezen deze herfstvakantie? Ga naar de OBA bij jou in de buurt en laat je inspireren. Bijvoorbeeld door onze nieuwste boeken 👇. Liever iets anders? Onze medewerkers op de jeugafdeling kunnen je goed helpen om een boek te vinden dat bij jou past. Vraag ze dus gerust om een handje te helpen.
 
 
Schattig? Stout!
Lin is de schattigste panda in het natuurreservaat, en daarom mag ze in de dierentuin gaan wonen. Maar dat wil ze helemaal niet! Ze is het beu om schattig te zijn en besluit om de stoutste panda ooit te worden.
Vanaf ca. 7 jaar.
Best wel bazig
Wezel en Beer zijn bazig. Ze willen allebei spelen met Das, maar ze worden het niet eens over de regels. Door hun geruzie is er geen tijd meer om gezellig samen te spelen. Prentenboek met illustraties in kleur.
Vanaf ca. 4 jaar.
Geweldig creatief
Nina Nootje wil bekend worden met haar video's, net als Mandy en haar verwende hond Trixiebel. Als Nina's kat Lex per ongeluk in een van Mandy's video's terechtkomt, zijn Lex en Nina opeens beroemd. Maar is beroemd zijn wel zo leuk?
Vanaf ca. 9 jaar.
 
 
Agenda
Mijn bibliotheek
Veelgestelde vragen
  Chat met ons via:
Onze contactpagina
  Je kunt ons ook bereiken via:
telefoon icoon  klantenservice@oba.nl
telefoon icoon  020-523 0900
Volg ons op social media
youtube icon   twitter icon   facebook icon   instagram   linkedin icon
Download de OBA-app
appstore icon googleplay icon
Deze mail is verzonden door de OBA

Afmelden | Gegevens wijzigen