Beste relatie
De herfstvakantie is bij Holland Cruise Center traditioneel de periode van de kennismakingscruises; een periode waar wij op speciaal geselecteerde cruises herfstvakantievoordeel bieden.

Dit jaar selecteerden wij o.a. een cruise met het nieuwste schip uit de vloot van MSC Cruises, MSC Seaview. Dit schip heeft haar passagiers erg veel te bieden en zal zowel gezinnen met kinderen, als ook koppels erg aanspreken. Het vertrek vanuit Marseille heeft als voordeel dat u een hele dag heeft te besteden in het aantrekkelijke Barcelona.

Veel plezier bij het uitzoeken van uw herfstvakantie!

Jeroen 't Hart
Sales Manager
Alle aanbiedingen
6-Daagse voordeelcruise Adriatische Zee, Griekenland & Italië
MSC Poesia ***+

Prachtige cruise van Venetië naar Genua, met leuke stops in Bari, Corfu, Malta en Napels. Tal van excursie mogelijkheden voor jong en oud en aan boord van MSC Poesia genieten van alle faciliteiten.

Vluchten en transfers zijn inbegrepen

Boek online
scherpe tarieven Persoonlijke service 4500+ cruises

Korte kennismakingscruise met Costa Cruises, inclusief vluchten, transfers en 1 nacht verlenging in Barcelona. Ontdek tijdens deze cruise, vakantie-eiland Mallorca, de Provence (Marseille) en de Italiaanse Rivièra (Savona). Deze reis is erg geschikt voor gezinnen met kinderen.

Keuze uit vertrek vanuit Eindhoven, Rotterdam of Amsterdam.

Boek online
8-Daagse herfstvakantiecruise met MSC Seaside - West Middellandse Zee

Tijdens deze pracht cruise op het nieuwste MSC schip, MSC Seaview *****, vertrekt u vanaf het Zuid Franse Marseille voor een 8 daagse cruise langs mooie plaatsen aan de Middellandse Zee. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan Pompei of de Amalfikust vanuit Napels. Bezoek het schitterende Sicilie, met de imposante Etna, en geniet van het mooie eiland Malta, met de verrassend leuke hoofdstad La Valetta. Als afsluiter heeft u een volledige dag in het heerlijke Barcelona en de kans om deze wereldstad uitgebreid te ontdekken.

U heeft keuze uit vertrek vanaf Brussel of vanuit Amsterdam (kleine toeslag).

Reissom vanaf € 974 per persoon
Vertrek 13 & 20 oktober

Groningen Airport
Machlaan 8b
9761 TK Eelde
Nederland

Afmelden |
Bestemmingen
Cruises vanuit Nederland
Middellandse Zee
Caribbean
Alaska
Dubai & Midden Oosten

Meer bestemmingen
Vertrekhavens
Vanuit Barcelona
Vanuit Amsterdam
Vanuit Rotterdam
Vanuit New York
Vanuit Miami

Meer vertrekhavens