Klik hier als de nieuwsbrief niet goed getoond wordt.

Herfstvakantie vroegboekdeals MSC en Costa Cruises,
& Holland America Line zomersale (t/m 26 april)

Geachte dames en heren,

Deze week willen wij u graag informeren over twee onderwerpen:

  1. TOP 10 deals van Holland America Line. Slechts t/m 26  april as. zijn deze sterk verlaagde tarieven beschikbaar. Heeft u nog geen cruise geboekt? Dan raden wij u aan om zeker even een kijkje te nemen naar onderstaande aanbiedingen.
  2. Vroegboek actie Herfstvakantie 2017. Voor de herfstvakantie hebben wij dit jaar in samenwerking met MSC Cruises en met Costa Cruises arrangementen samengesteld. Ideaal voor een heerlijk tussendoortje of wat dacht u van een cruise met uw (klein)kinderen? Niet alleen zij maar ook (o)pa en (o)ma zullen de tijd van hun leven hebben.

Wij wensen u veel leesplezier en zoals gebruikelijk helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze en voor het reserveren van uw droomreis.

Met vriendelijke groet,

Het team van Holland Cruise Center


Middellandse Zee met het MS Westerdam

MS Westerdam 13 dagen Middellandse Zee al vanaf 999 euro per persoon

Deze 13 daagse schitterende cruise langs heel veel hoogtepunten van de Middellandse Zee boekt u nu al vanaf 999 euro per persoon. Geniet van Zuid Spaanse steden als Cadiz, Malaga en Gibraltar. Flaneer over de boulevard van het Franse Toulon en Monaco en maak een bezoek aan Florence of Pisa.

vanaf 999 €
Lees verder

All Inclusive Herfstvakantie Special MSC Preziosa

Kennismakingscruise voor 699 euro per persoon! (incl. vlucht, transfers, hut, volpension & drankenpakket)

Kom aan boord van de MSC Preziosa en ontdek hoe mooi cruisen is. Tijdens deze 5 daagse cruise vaart u vanaf Genua naar Barcelona waar u heerlijk kunt genieten van al het moois wat deze stad heeft te bieden. Vervolgens vaart u naar Mallorca. Hier kunt u dit schitterende eiland op uw gemak ontdekken. Op dag 5 ontscheept u in Marseille waar u aansluitend zal terugvliegen naar Nederland. Een fantastische ervaring rijker die zeker naar meer zal smaken.

vanaf 699 €
Lees verder

Viking Saga`s met het MS Rotterdam

MS Rotterdam, 8 dagen, Viking Saga`s, vanaf 899 euro per persoon

Vaar mee met deze fantastische 8 daagse cruise naar Noorwegen met het MS Rotterdam. Ontdek in 8 dagen de Noorse Fjorden en de prachtige hoofdstad Oslo. Natuurlijk mag een rit met de trein in Flam niet ontbreken tijdens deze reis.

Vertrek is op 20 mei vanuit Rotterdam!

vanaf 899 €
Lees verder

Herfstvakantie Special Costa Favolosa

Herfstvakantie special met Costa Favolosa al vanaf 699 euro per persoon.
(Incl. vluchten, transfers, hut, volpension & Brindiamo drankenpakket!)

Vanaf Marseille ontdekt u in 6 dagen schitterende steden als Savona, Rome en Barcelona. Deze 6 daagse cruise is de ideale cruise om kennis te maken met cruisen of om nog even heerlijk te genieten van de najaars zon. De vlucht is inbegrepen evenals de transfers van/naar de luchthaven, of reist u liever per TGV naar Marseille?

Vertrek op 14 & 19 oktober 2017.

vanaf 699 €
Lees verder

Ontdekkingsreis naar de Noordkaap

MS Prinsendam, 15 dagen, vanaf 1299 euro per persoon.

Tijdens de belangrijkste dag van het jaar in Noorwegen, 21 juni de Midzomernacht, zelf aanwezig zijn? Dat kan met deze prachtige 15 daagse reis met het MS Prinsendam. Verder ziet u de mooiste plekken langs de Noorse kust en als bonus verblijft u ook nog eens 2 volle dagen in Kopenhagen.

Vertrek op 17 juni vanuit Amsterdam!

vanaf 1299 €
Lees verder

Noordkaap, Spitsbergen & IJsland

MS Prinsendam, 21 dagen, vanaf 1899 euro per persoon

En Noorwegen.....En Spitsbergen.....En IJsland.......EN Schotland in 1 reis? Ja hoor het is mogelijk met deze 21 daagse cruise met het MS Prinsendam. Deze prachtige reis brengt u naar de hoogtepunten van Noorwegen om vervolgens Spitsbergen te ontdekken. Vervolgens brengt u een aantal dagen door op het schitterende IJsland om de reis af te sluiten met een bezoek aan Schotland.

Vertrek 15 juli vanuit Amsterdam!

vanaf 1899 €
Lees verder

Kerstcruise Verre Oosten met het MS Volendam

MS Volendam, 15 dagen Kerstcruise Verre Oosten al vanaf 1429 euro per persoon

Vier Kerstmis en Oudjaarsavond aan boord van het MS Volendam en ontdek Vietnam, Cambodja en Thailand in 1 cruise. Begin de reis met een paar dagen Hong Kong en stap vervolgens aan boord van het sfeervolle schip. Deze prachtige reis brengt u langs vele cultuurrijke plaatsen. U eindigt uw cruise in Singapore waar het uiteraard ook heerlijk toeven is voor een paar extra dagen.

vanaf 1429 €
Lees verder

14 dagen Caribbean met het MS Oosterdam

MS Oosterdam, 14 dagen Caribbean al vanaf 1099 euro per persoon

14 dagen met het MS Oosterdam en ontdek de mooiste bestemmingen in de Caribbean. Kom heerlijk tot rust op Half Moon Cay, ga snorkelen op de Dominicaanse Republiek en ga terug in de tijd in de schitterende stad San Juan op Puerto Rico.

Vertrek 4 november vanuit Fort Lauderdale.

vanaf 1099 €
Lees verder

Indien u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.