Nieuwsbrief van 21-7-20 6:28:08
Online bekijken

Sloophout wordt energiezuinig dakraam

VELUX dakraam van reclaimed hout bespaart materiaalgebruik en CO2

In een renovatieproject in Wormerveer heeft Logchies renovatie en onderhoud in opdracht van woningcorporatie Parteon energetische maatregelen uitgevoerd aan 81 woningen. Zo zijn de oude dakramen vervangen door energie-efficiëntere en is dak- en gevelisolatie en mechanische ventilatie aangebracht. Ook is tijdens het renovatieproces rekening gehouden met circulaire oplossingen. Zo heeft Logchies in samenwerking met BMN Bouwmaterialen gekozen voor het VELUX dakraam van reclaimed hout wat 100% bespaart op nieuw hout.

Stijlvolle DIY-schuifdeur Cubo met minimalistische uitstraling

De trend van minimalistische interieurs met industriële accenten zie je terug in veel woningen. Daarnaast is er de behoefte om ruimtes af te scheiden of om ruimte te besparen. Dat kan nu in stijl gerealiseerd worden door consumenten zelf met de DIY(do-it-yourself)-schuifdeur Cubo, die een strak uiterlijk combineert met hoogwaardige kwaliteit.

Nemef introduceert NF3plus veiligheidscilinders met patent

Nemef introduceert de NF3plus veiligheidscilinders voor de buitendeur, een serie veiligheidscilinders die voldoet aan alle eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. Alle veiligheidscilinders zijn SKG***® gecertificeerd en bieden een hoge mate van beveiliging. De Nemef SKG***® veiligheidscilinders uit de NF3plus serie zijn gepatenteerd en bieden bescherming tegen het ongeoorloofd namaken van sleutels.

Forbo publiceert nieuwe whitepaper over schoonloopsystemen

Forbo Flooring publiceert deze maand een whitepaper over schoonloop-systemen. Achter de schoonloopmat bij de entree gaat een hele wetenschap schuil. Zo bescherm je met een goed schoonloopsysteem niet alleen de vloeren in de rest van het gebouw tegen vroegtijdige slijtage, vocht en vuil, maar zorg je ook dat vuildeeltjes zich niet verder verspreiden in het gebouw via bijvoorbeeld de airconditioning- of ventilatiesystemen.

Nieuw: Archicad 24 - integrated design

Gerenommeerd software-ontwikkelaar GRAPHISOFT kondigde deze week Archicad 24 aan. Deze versie van de award-winnende BIM-oplossing voor architecten, ontwerpers en bouwbedrijven belooft innovatie op het gebied van integraal ontwerpen, bidirectionele workflows en modelcontrole. Met een focus op de afstemming van het ontwerp met constructeurs en installateurs.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.