Herinnering: Adressenbestand nieuwsbrief Stichting Reclame Code

5 years ago


Text only:

De nieuwsbrief van Stichting Reclame Code Commissie
Als deze e-mail niet goed wordt weergegeven klik dan hier om de e-mail in uw browser te openen.
MEI 2014

Geachte heer Do,


Volgens onze informatie ontvangt u de kwartaalnieuwsbrief van de Stichting Reclame Code. In deze nieuwsbrief leest u over de activiteiten van SRC en krijgt u toelichting op enkele klachten die de Reclame Code Commissie in behandeling heeft genomen; verder informeren wij u over de aantallen klachten van het voorafgaande kwartaal en de mate waarin de adverteerder gevolg heeft gegeven aan de uitspraken van de Reclame Code Commissie en het College van Beroep.


Teneinde ons serviceniveau te verbeteren, doen we een screening van het adressenbestand. Daarbij vragen we vriendelijk om uw medewerking.


Graag verzoeken wij u aan te geven of u de nieuwsbrief graag ontvangt; klik op een van de onderstaande buttons om uw keuze te maken.


  


Indien wij geen reactie van u ontvangen, handhaven wij het huidige
e-mailadres.
Mocht u specifieke wensen hebben over onderwerpen die u nader belicht wilt zien in deze nieuwsbrief dan kunt u een e-mail sturen naar communicatie@reclamecode.nl. 
 Raadpleeg onze
 website voor
 meer informatie
 over de SRC.
  • Gegevens wijzigen
  • Afmelden
     nieuwsbrief

  • Contact

Uitspraken via RSS-feed
Wist u dat u alle uitspraken van de Reclame Code Commissie en het College van Beroep kunt raadplegen via de uitsprakendatabase op www.reclamecode.nl. U kunt zich hier (gratis) abonneren op de Feed.


COPYRIGHT © 2014 | WWW.RECLAMECODE.NL | DISCLAIMER

Reclamecode.nl

Categories: Media advertising agency
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019