Herregistratie basisarts in BIG-register ook van belang voor je AGB-code!

1 year ago
  • Html
  • Text
Zonder AGB-code vervalt je overeenkomst met zorgverzekeraars en kun je niet meer declareren op basis van de gemaakte afspraken.

November 2017 - nr 1

Beste relatie,
Heb je al kennisgemaakt met het nieuwe Vektis? Nee? In een kort filmpje in deze nieuwsbrief stellen we onszelf opnieuw aan je voor. Zo bieden we al onze AGB-oplossingen nu aan onder het label Vektis Streams. En onze collega’s van Vektis Intelligence geven inzicht in het gebruik van de zorg. Maar er is meer te ontdekken in deze geheel vernieuwde nieuwsbrief. Vernieuwd, want Vektis heeft ook een ‘nieuwe jas’ aan. Daarnaast blijven wij onze dienstverlening doorontwikkelen. Zo hebben we AGB gekoppeld aan andere registraties en kun je via AGB Services zelf informatie bekijken en wijzigen.
 

Jouw AGB-registratie nu gekoppeld met andere registraties

Om de administratie voor jou zoveel mogelijk te beperken heeft Vektis het AGB-register aangesloten op verschillende andere bronnen, zoals het BIG-register en het Handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK). Geef je een wijziging door bij een ander register, dan verwerkt Vektis die dus ook in jouw AGB-registratie.
Lees hier meer over

Wat moet je als ggz-aanbieder weten over het aanleveren van wachttijdgegevens?


De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) verplicht zorgaanbieders in de ggz vanaf 1 januari 2018 om hun wachttijdgegevens maandelijks aan te leveren. Het aanleveren van die gegevens verloopt via Vektis.
Lees hier hoe

Herregistratie in BIG-register ook van belang voor je AGB-code


Ben je basisarts? Dan heb je nog  een kleine 2 maanden om je herregistratie in het BIG-register in orde maken. Zonder BIG geen AGB. En zonder AGB kun je niet declareren.
Wist je dat Nederland 33.000 basisartsen telt? En dat momenteel slechts 5.500 van hen de herregistratie heeft gedaan? 
Lees verder

Het nieuwe Vektis


Vanaf nu werken we vanuit 2 labels: Vektis Streams vereenvoudigt processen tussen zorgpartijen en maakt de data die dit oplevert toegankelijk voor professionals die de zorg een warm hart toedragen. Vektis Intelligence vertaalt die data naar de beste inzichten in de zorg, zodat jij de zorg verder kan verbeteren.
Ontdek meer

Nieuwe diensten AGB


Wij helpen je graag bij het slimmer inrichten van je processen. Daarom hebben wij een aantal nieuwe AGB-diensten ontwikkeld die de informatie uit het AGB-register nog toegankelijker maken.
Lees verder

Service & Support


Vragen over je AGB-code? Neem contact op met de servicedesk.
Stuur een mail naar info@agbcode.nl of bel 030 8008 380.
Copyright © 2017 Vektis.
Je ontvangt deze e-mail omdat je je via onze website hebt aangemeld voor de AGB nieuwsbrief van Vektis.
Heeft u vragen? Neem contact met ons op via:
VektisSparrenheuvel 18Zeist, Ut 3708 JE Netherlands
Add us to your address book
Klik hier om je voorkeuren bij te houden of je profiel bij te werken of klik hier om uit te schrijven voor deze nieuwsbrief.

Share this newsletter on

Related newsletters

© 2019