Bekijk en bestel: Officiële Herslag: Leeuwendaalders 2023
Beste meneer / mevrouw Do
U kunt de Officiële Herslag Leeuwendaalder 2023 nu bestellen! Ieder jaar wordt weer reikhalzend uitgekeken naar de komst van deze populaire handelsmunt, geslagen in Zilver 1 ounce en 2 ounce, maar ook in Goud 1 en 2 ounce. Ontdek deze prachtige herslag in luxe munthouder! De verpakking van de Leeuwendaalder Goud 1 ounce en 2 ounce is zelfs nog specialer: bekijk het snel!

Leeuwendaalder uit 1589
Voor 2023 is een Leeuwendaalder uit 1589 herslagen, afkomstig uit West-Friesland. Het is precies 435 jaar geleden dat West-Friesland startte met het slaan van de munt, ondanks het feit dat de Staten-Generaal pas in 1589 toestemming gaven.

Marmer als houder voor een eeuwenoude munt
De Leeuwendaalder is een eeuwenoude munt die veel werd gebruikt in de overzeese handel. Er zijn dan ook heel wat munten die gedurende de jaren over de hele wereld zijn geweest en er zijn ongetwijfeld munten naar de bodem van de oceaan gezonken. De bodem van de oceaan is ook het begin van een ander proces: de vorming van marmer. Marmer ontstaat door het afbrokkelen van gesteente dat wegzakt, samen met andere organische materialen. Een marmeren munthouder past perfect bij deze handelsmunt.

De schitterende glans, de unieke bedrukking met bijzondere details, de rijke geschiedenis én de levering in toepasselijke munthouder: de Leeuwendaalder 2023 is een onmisbaar onderdeel van uw collectie!
Bekijk alle uitgiften
Bekijk en bestel: Officiële Herslag: Leeuwendaalders 2023 - West Friesland editie
Bekijk en bestel: Officiële Herslag: Leeuwendaalder 2023 Zilver 1 ounce
Bekijk en bestel: Officiële Herslag: Leeuwendaalder 2023 Zilver - Zilver 2 ounce
Bekijk en bestel: Officiële Herslag: Leeuwendaalder 2023 Goud 1 ounce
Bekijk en bestel: Officiële Herslag: Leeuwendaalder 2023 Goud 2 ounce
Privacy  •  Voorwaarden