Fiets - nieuwsbrief week 24 - 2018
Fiets

Review: Merida Scultura 7000-E Disc

De Scultura figureerde begin april 2016 in een horrorscenario. Tenminste, gezien vanuit de fietsfabrikanten en de voorstanders van schijfremmen. Het was namelijk een schijf van een van de teamfietsen van Lampre-Merida die het been verwondde van de Spanjaard Francisco Ventoso. Hard bewijs hiervoor is nooit geleverd, maar de toon was gezet. De UCI zette de proef stop. Jammer, want de fiets die Merida toen presenteerde was gewoon klaar. En is dat in 2018 nog steeds. De Scultura is de klassiekerfiets van Merida en is er in een versie met velgremmen en schijfremmen.

Fiets

Rusten is ook een vak

Zes tips voor herstel na zware training

Joop Zoetemelk vertelde in 1980 al dat je de Tour de France echt in je bed wint. Maar ondertussen is er veel meer kennis over hoe je het best herstelt na een pittige training. Rusten is belangrijk, maar ook een goede cooling down en de juiste voeding dragen bij aan een snel herstel. Benieuwd naar wat jij allemaal kunt doen om ook de volgende dag met een stel herstelde spieren weer op de fiets te stappen?

Fiets

1968: high-end racefiets

Limited edition Jan Janssen

Precies 50 jaar geleden won Jan Janssen de Tour de France. Ter ere van deze prestatie wordt de 1968 geïntroduceerd. Een limited edition racefiets voor de echte liefhebber in een oplage van slechts 68 stuks. Elke 1968 heeft een uniek genummerd - en door Jan Janssen gesigneerd - kaderplaatje. De eerste exemplaren zullen worden overhandigd op 30 juni tijdens de Jan Janssen Classic. Wil jij ook meerijden op jouw exclusieve 1968 en deel uitmaken van team Jan Janssen?

Fiets

Ride as a pro

Ontvang een gratis setje Pro Bike Stickers!

Iedere fietser is uniek, jij dus ook! Met een setje Pro Bike Stickers kun jij jouw eigen fiets of sportgear personaliseren met een unieke naamsticker met jouw naam, vlag en kleur naar keuze. Je ontvangt een setje ter waarde van € 16,95 bij 6 nummers Fiets voor slechts € 25,-!

Fiets

Alleskunner

Thesis, een topfiets als bouwpakket

Thesis is een nieuw merk dat 1 model fiets gaat bouwen en die rechtstreeks vanuit de fabriek aan de consument gaat leveren. En dan niet als complete fiets, maar als bouwpakket dat in twee dozen bij je bezorgd wordt.

Fiets

Haute Route uitvoering

3T Strada

3T heeft een nieuwe bestemming voor je vakantiegeld (en waarschijnlijk nog wel wat van je spaargeld ook). Ze brengen hun Strada fiets nu uit in een Haute Route uitvoering, waarbij je als je hem aanschaft ook gelijk een startbewijs krijgt voor een Haute Route evenement. Meerdaagse wielerwedstrijden voor amateurs, die plaats vinden in de Alpen, Pyreneeën en Amerika. Voor Haute Route en 3T kennelijk een reden om speciaal daarvoor een fiets te bouwen.

Fiets

Nu ook in kleur

Wahoo Elemnt Bolt

De Wahoo Elemnt Bolt kwam begin vorig jaar op de markt. Als kleine broer van de Elemnt, met veel van dezelfde opties. De Bolt was er tot nu toe alleen in het zwart. Nu is hij er ook in twee kleurtjes: geel en rood. Volgens Wahoo slechts tijdelijk beschikbaar. Dus mocht je al twijfelen over de aanschaf van de ‘meest aerodynamische fietscomputer’ (aldus Wahoo), dan kan zo’n kleurtje je misschien net over de streep trekken.

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Fiets ook op
Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer