Beste Do explorer,

Bij deze ontvangt u nieuwsbrief La Folia van Stichting Muziek in Huis. Ons 25-ste seizoen staat voor de deur met een vernieuwde website, oude n nieuwe ensembles en een nieuw initiatief.

Vernieuwde website

De vernieuwde website toont zichtbare en technische verbeteringen. Voor de herkenbaarheid van onze klassieke concerten en de jazzoptreden is de kleurschakering paars en blauw strak doorgevoerd. En er is een nieuwe kleur bijgekomen: appelgroen. Appelgroen staat voor ons nieuwe initiatief de Muziekvriendenkring, waarmee we in 2024 van start gaan. De drie stijlen zijn te vinden op de Homepage.

Nieuwe ensembles en solisten

In september start weer een aantal nieuwe ensembles en solisten, die eerder dit jaar op de audities zijn geselecteerd. We stellen ze graag aan u voor. Als u op de namen klikt verschijnen (pers)foto, CV en de concertagenda van de specifieke musici/ensembles.

Meer lezen
Nieuwe ensembles en solisten

Kringleiders Muziekvriendenkring

Met trots stellen we onze eerste kringleiders voor de Muziekvriendenkring aan u voor. De kringleiders zijn professionele musici, muziekdocenten en/of musicologen.

Meer lezen

Muziekvriendenkring en locaties

Stichting Muziek in Huis viert in 2024 haar 25-jarig bestaan met een nieuw initiatief: de Muziekvriendenkring. We zoeken geschikte partners/locaties die wekelijks een dagdeel (ochtenden) een storingsvrije ruimte beschikbaar willen stellen voor ontmoetingen van 12 tot 15 personen en kunnen zorgdragen voor koffie/thee en - na afloop - een eenvoudige lunch.

Meer lezen
facebooktwitteryoutube
Muziekvriendenkring en locaties
Email Marketing Powered by MailPoet