Wordt de mail niet goed weergegeven? Bekijk hem online.
 
A.W.Bruna Uitgevers
 
Tw   Fb   Pin   Insta
 
 
   
 
 
Het aangrijpende verhaal van een verloren Duitse jeugd
 

Een jong meisje probeert vlak na de oorlog met koffiesmokkel haar familie te onderhouden. Maar dan gaat het mis...

De Schönings wonen in een dorp aan de Duits-Belgische grens. Zoals veel gezinnen daar proberen ook zij in de zware jaren na de oorlog wat extra’s te verdienen met het smokkelen van koffie. De zeventienjarige Henni is hier vanaf het begin bij betrokken.
 

Maar vanaf 1950 gaat de georganiseerde misdaad zich met de smokkel bemoeien en schrikt de douane er niet voor terug op hen te schieten. En op een nacht gebeurt het ondenkbare: Henni’s zusje wordt neergeschoten. Henni wordt in een tuchtschool vastgezet. Vanwege de koffiesmokkel. Maar dat is slechts een deel van de waarheid. 

 
meer info
 
leesfragment
 
 
 
 
 
 
De nieuwe Almudena Grandes!
 

Een groots, kleurrijk portret over vriendschap in de Tweede Wereldoorlog.

Wanneer dokter Guillermo García Medina in 1937 het leven van Manuel Arroyo Benítez redt, ontstaat er tussen de twee mannen een hechte vriendschap. Na zijn herstel wordt Manuel teruggeroepen naar Genève. Guillermo denkt dat hij hem nooit meer terug zal zien. Maar dan, jaren later, keert Manuel plots terug voor een nieuwe, gevaarlijke opdracht. Hij is vastbesloten het onderduikingsnetwerk van veelgezochte nazikopstukken uit het Derde Rijk, gerund door Clara Stauffer, te infiltreren. En wie anders dan Guillermo kan hem hierbij helpen?
 

De patiënten van dokter García is opnieuw een ambitieuze, grootse en spannende roman van Almudena Grandes, die feit en fictie moeiteloos mengt.

 
meer info
 
leesfragment
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
vooruitlezers gezocht
 
De boekwinkel voor gebroken harten van Robert Hillman, dat op 2 april verschijnt, is deels een liefdesverhaal, deels historisch, en een prachtige ode aan het plattelandsleven.
 
Hannah, die de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog en het daarna communistische Hongarije voorgoed achter zich wil laten, besluit om in de jaren zestig in een klein afgelegen stadje in Australië waar niemand leest (je raadt het al) een boekwinkel te openen. Krijgt ze de lokale bevolking aan het lezen? Kunnen Hannah en Tom samen gelukkig worden, ook al hebben ze ieder nog heel wat te overwinnen?

Wil jij dit boek vooruitlezen en recenseren? Stuur dan een mail naar prijsvraag@awbruna.nl en vergeet niet je adresgegevens mee te sturen. We verloten op 15 maart 5 exemplaren onder de deelnemers.
 
meer info
 
leesfragment
 
 
 
 
 
LEES DE MOOISTE ROMANS NU EXTRA VOORDELIG
 
 
 
Nu voor € 10,99
 
Leesfragment
 
meer info
 
 
Nu voor € 12,99
 
Leesfragment
 
Meer info
 
Nu voor € 12,50
 
Leesfragment
 
meer info
 
 
Nu voor € 15,99
 
Leesfragment
 
meer info
 
 
 
 
E-BOOKACTIE
 
   
 
 
 
 
 
A.W.Bruna Uitgevers
 
Uitschrijven  |  Pas je instellingen aan
Copyright © 2019 A.W. Bruna Uitgevers - Alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt de lezersnieuwsbrief van A.W. Bruna Uitgevers.

www.awbruna.nl  |  www.uitgeverijsignatuur.nl