Een speciale nieuwsbrief over de MOTORbeurs Utrecht 2018.
moto73 Border

No Bike, No Glory! Van 22 t/m 25 februari barst MOTORbeurs Utrecht weer los. Motorliefhebbers en aanstaande motorrijders vinden hier werkelijk ALLES wat met motoren te maken heeft. Gloednieuwe modellen en occasions, maar ook alles op het gebied van motorkleding, accessoires, motorreizen en heel veel meer. Daarnaast staan er traditiegetrouw weer spectaculaire activiteiten op het programma, zoals te gekke stuntshows, BOVAG Try the Bike en de Custom Bike Show. Scoor hier je ticket via de site.

MOTO73

Vergaap je aan vette stunts

Suzuki Stuntteam, Alex van den Broek, en Sickriders Stuntshow trekken alles uit de kast tijdens MOTORbeurs Utrecht. Denk aan wheelies’s, stoppies, burnouts en stunts met een vuurring. Mis het niet, want wanneer deze mannen (en vrouw) een show geven weet je dat het gaaf wordt. 

MOTO73

GRATIS: 1e rijles

Volg je allereerste motorrijles op het buitenterrein bij Try the Bike van de BOVAG. Gediplomeerde instructeurs geven je les op een officiële lesmotor, helemaal voor nop. Zorg dat je op tijd bent en je inschrijft, dan kom je altijd aan de beurt.

MOTO73

Custom Bike Show

Heb jij een mooie custom bike? Doe dan mee aan de Custom Bike Show en wie weet steelt jouw motor de show in februari. Inschrijven kan tot en met maandag 12 februari, dus rol ‘m uit je sleutelschuur voor een foto en stuur die snel op!

MOTO73

Horeca

Er zijn dit jaar weer heel veel bars en cafés op MOTORbeurs Utrecht! Of je nou van ruig en goede muziek houdt of liever even bijkomt op een rustig plekje op de vloer; het is er allemaal. Proef alvast de sfeer met de video op de website.

moto73 Border
Volg MOTO73 ook op
MOTO73 - Instagram MOTO73 - Facebook MOTO73 - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer