Het Authentieke Fogo Island
De essentie van wat Newfoundland te bieden heeft, ervaar je het beste op
Fogo Island. Dit prachtige eiland herbergt daarnaast één van de meest bijzondere hotels ter wereld: Fogo Island Inn.
Voor liefhebbers van kunst en bijzondere landschappen is een bezoek aan Fogo Island een must en 'once in a lifetime experience!'
Bekijk hier onze twee reizen naar Fogo Island
Doets Atlantic Favorites
De rustige omgeving van Atlantisch Canada in combinatie met een meerdaags verblijf in Gros Morne National Park & Fogo Island maken van deze reis de ultieme Doets Deep Desires in het Oosten van Canada! Atlantisch Canada is ontzettend groot, maar met deze autorondreis zie jij toch veel van onze favoriete plekken. Zo rijd je onder anderen door Nova Scotia met haar prachtige Cape Breton National Park en maak je per ferrycruise de oversteek naar Newfoundland, een eiland vol hoogtepunten! Tevens maak je kennis met Gros Morne National Park, het Hawaii van Canada. Deze reis is inclusief een 4-daags verblijf op Fogo Island, weg van de bewoonde wereld. Hier verblijf je in één van de meest bijzondere hotels ter wereld en maak je kennis met een uniek eiland.
Meer informatie over deze reis
Fogo Island Retreat
Proef de essentie van Newfoundland door een verblijf in het bijzondere
5-sterrenhotel Fogo Island Inn. Het is de ideale locatie om helemaal tot rust te komen en te genieten. Je reist vanuit St. John's per luxe helikopter naar het eiland (en weer terug). Wij geven graag advies op basis van onze eigen reiservaringen.
Meer informatie over deze reis
Unieke accommodatie: Fogo Island Inn
Fogo Island Inn is niet zomaar een hotel, het is een bestemming op zich. Deze bekroonde inn staat wereldwijd bekend om zijn unieke architectuur en diepe verbintenis met de omgeving en cultuur van Fogo Island, een afgelegen eiland voor de kust van Newfoundland.

Het gebouw, dat lijkt te zweven boven de ruige Atlantische kustlijn, is volledig gebouwd op duurzame wijze en met materialen uit de streek. Elke kamer biedt een panoramisch uitzicht op de woeste zee of het uitgestrekte, rotsachtige landschap. De interieurs weerspiegelen de kleurrijke esthetiek van de lokale cultuur, met handgemaakte meubels en kunstwerken van eilandbewoners.
Meer informatie over deze accommodatie
Reisblog:
Elske Doets op Fogo Island
Lees Elske haar reisblog hier!
Wij regelen het!  
Ons team staat voor je klaar om jouw droomreis werkelijkheid te maken. 
Facebook
Link
YouTube
Website
Email
Je ontvangt deze nieuwsbrief van Doets Reizen.
2024 Copyright ©  Doets Reizen, All rights reserved.

Afmelden voor toekomstige berichten.