Loading...

Het belangrijkste ZZP Nieuws, en ledenvoordeel

By Zzp-nederland.nl received 6 years ago

Categories: Business goods Self-employed without employees Staff
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older
  • Html
  • Text
Nieuwsbrief onleesbaar of verkeerde indeling? Klik dan hier om de nieuwsbrief in uw browservenster te openen!


  Jaargang 8 - 9 december 2013

Gaat u ooit met pensioen?


Ooit gaan we met pensioen, waar leven we dan van? Veel ZZP'ers hebben wel ergens een pensioen van de tijd dat ze in loondienst waren, maar veel zal dat niet zijn. Want als ZZP‘er bouw je meestal geen pensioen op omdat je niet in de huidige pensioenfondsen deel kunt nemen. Een pensioenverzekering is erg kostbaar en een spaarrekening levert ook al bijna niets op.
Daarom hebben we vanuit ZZP Nederland al lange tijd geleden het initiatief genomen om, samen met collega-organisaties, een eigen pensioenfonds te ontwikkelen. Het voorstel is een eigen pensioenfonds, zonder verplichtingen, met een flexibele inleg en zonder winstoogmerk.
Dat voorstel is goed ontvangen bij de ministeries en ligt nu te wachten bij de staatssecretarissen Klijnsma en Weekers. Niet alles is al in kannen en kruiken, we willen graag dat het opgebouwde pensioen buiten de vermogenstoets van de bijstand gehouden wordt. 19 december is het gesprek met de beide bewindslieden, we houden u op de hoogte...


Johan Marrink
Oprichter ZZP Nederland

Wilt u in de pers?

ZZP Nederland wordt vaak gevraagd door journalisten, onderzoekers, redacteurs etc. of wij mee willen werken aan onderzoek op allerlei gebied over ZZP’ers. Omdat wij u niet willen bestoken met ongevraagde acties, maar wel het belang van onderzoek onderschrijven, gaan we een lijst opstellen van ZZP’ers die mee willen werken. Als u wilt meewerken stuurt u dan een bericht aan info@zzp-nederland.nl onder vermelding van uw naam en uw lidnummer. 


 

Freelancer of the year?

 

Ben jij zzp’er, freelancer, interim professional of zelfstandige? Onderneem je voor eigen rekening en risico en heb je daarbij geen werknemer(s) in (vaste) dienst? Meld je dan gratis aan voor de FOTY Awards door hieronder op “Inschrijven met LinkedIn” te klikken.Natuurlijk kun je mooie prijzen winnen: doe gratis mee en verzamel zoveel mogelijk stemmen om het prijzenpakket ter waarde van €50.000 te winnen.

 

Ik wil me afmelden voor deze mailing © 2013 ZZP Nederland | Website | Disclaimer | Colofon

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2020