+ 10x worst!
delicious.
Wonderschoon zoet
Passievrucht-citroenrepen

In een ideale wereld zou je deze repen maken net nadat je lemoncurd hebt gemaakt. Dan zou je de overgebleven portie hiervoor gebruiken, waardoor – nu wordt het echt leuk – deze repen in een half uurtje gemaakt zijn. 

delicious.
delicious. helpt
Alles over tahdig: de knapperige korst van Perzische rijst

We geven je een masterclass tahdig: ultiem knapperige rijst die onderin de pan achterblijft na het koken van Perzische rijst. Het is krokant maar ook chewy en er zal om gevochten worden, dus wees gewaarschuwd!

Advertorial
delicious.
100 spiksplinternieuwe gerechten uit de altijd vernieuwende Ottolenghi-keuken

Ontvang het nieuwste boek van Ottolenghi nu GRATIS bij 4x delicious. Betaal slechts € 33,99 i.p.v. € 69,07. Comfort food à la Ottolenghi: dat betekent gezond, vers eten vol opbeurende smaken.

delicious.oktober
Bomvol comfort!

Ronduit trots zijn we dat we – als een van de eersten – recepten uit Yotam Ottolenghi’s nieuwste boek COMFORT met je mogen delen in delicious. Maar er is meer! Want als de tuindeuren steeds vaker dichtgaan, wordt de keuken vanzelf weer onze lievelingsplek. Alleen al om de geur van curryblaadjes gebakken in kokosolie voor romige kip & groentestoof. Wow, dat is met recht easy Indiaas! En als de regen ritmisch op de ramen tikt, leven we ons uit met paddenstoelen. In risotto of goulash met puree; comfort to the max.

Bestel het oktobernummer van delicious. nú in onze webshop (gratis verzending binnen NL) of koop 'm bij een winkel bij jou in de buurt!

delicious.
delicious.
September? Frisse start!
21 snelle gezonde recepten

De zomer is voorbij, de koffers liggen weer onder het bed, en het werkende leven raast door alsof de vakantie nooit begonnen is. Voordat je vervalt in oude patronen, is het een goed moment om een handje snelle, gezonde recepten aan je repertoire toe te voegen.

delicious.
Janneke kookt
Geelvinmakreel met miso-paddenstoelen en babypaksoi

Heb je een drukke week, geen tijd om uitgebreid te koken, maar toch zin in iets lekkers? Janneke heeft de oplossing: dikke udonnoedels met paddenstoelen en stevige smaken.

delicious.
Dit vinden delicious.lezers
Het beste Ottolenghi kookboek is…

Als foodlover is de kans groot dat-ie ook bij jou in de kast staat: Yotam Ottolenghi. De in Israel geboren Britse chef verkocht honderdduizenden exemplaren van zijn kookboeken in Nederland. Maar wat is het beste Ottolenghi kookboek?

Volg delicious. ook op
delicious. - Instagram delicious. - Facebook delicious. - Twitter
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden