Ken jij onze favoriete hotels al?‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

 Maak een afspraak | Bekijk de webversie

Beste van D-reizen

Beste vakantieganger,

Ken jij het Beste van D-reizen al? Deze mooiste, beste en fijnste hotels zijn zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts. Altijd met minimaal 4 sterren én hoog beoordeeld door eerdere vakantiegangers. We weten zeker dat je hier een topvakantie beleeft – en stiekem zouden we hier zelf óók graag wakker willen worden! Welk van onze favorieten vind jij het mooist?

HET BESTE VAN D-REIZEN

Beleef een topvakantie in…

Nativo Ibiza

Ibiza | Spanje

Nativo Ibiza ****

Bij dit knusse designhotel komen moderne en bohemien stijl naadloos samen. Relax bij 3 zwembaden – er is zelfs een rooftop pool – of upgrade naar een luxe swim-up kamer.

ONTDEK IBIZA
Hotel Lujo

Egeïsche Kust | Turkije

Hotel Lujo *****

Van een waterpark tot strand en wel 10 restaurants, hier vermaak je je wekenlang! En dat allemaal in een stijlvol jasje. Bovendien zijn de uitzichten práchtig.

ONTDEK TURKIJE
Lopesan villa Del Conde en Thalasso

Gran Canaria | Canarische Eilanden

Lopesan Villa del Conde en Thalasso *****

Gebouwd in de stijl van een charmant Spaans dorp, dus slenter vooral lekker rond om de zwembaden, tennisbanen, minigolfbaan en andere faciliteiten te ontdekken.

ONTDEK GRAN CANARIA
Grecotel Lux Me White Palace

Kreta | Griekenland

GRECOTEL Lux Me White Palace *****

Maak je klaar voor ultieme verwennerij en culinaire hoogstandjes. Uitgebreid dineren, maar ook aan een cocktail nippen, zonnebaden en zwemmen, het kan hier mét zeezicht.

ONTDEK GRIEKENLAND
Serry beach resort

Rode Zee | Egypte

Serry Beach Resort *****

Pas sinds vorig jaar open, maar nu al een grote favoriet in Hurghada. Dankzij de stijlvolle luxe, fijne spa en leuke kinderfaciliteiten vermaken jong en oud zich hier.

ONTDEK EGYPTE
RIU latino

Yucatan | Mexico 

RIU Latino *****

De all-in formule gaat 24/7 door. Bestel dus gerust nog een drankje bij de swim-up bar. En met 5 zwembaden en een strand is er genoeg ruimte om te zonnen!

ONTDEK MEXICO
Sunny D-deals

Tot € 400,- korting op jouw vakantie

In de zomervakantie naar de zon? Heb jij even geluk, want met de Sunny D-deals profiteer je van tot wel € 400,- korting op vakanties naar de meest stralende bestemmingen!

JA, IK WIL KORTING!

D-reizen

Privacy statement

Profiel wijzigen

Pauzeren Afmelden

Contact

Volg ons