View this email in your browser

HET BLOKKENSCHEMA VAN LOWLANDS 2022!

EN VERDER... DE LL22-APP, 3 NIEUWE NAMEN, PODCAST LLIVE, DE HEINEKEN- INDIA- EN LIMA-NACHTEN EN MET EEN LUXE TOURINGCAR NAAR LOWLANDS!
Lieve Lowlanders,

Zei er iemand blokkenschema!? Het puzzelen kan officieel beginnen want het blokkenschema voor Lowlands 2022 is bekend! Download de app voor iOS of Android om je eigen schema samen te stellen of bekijk het blokkenschema via de website.
BEKIJK BLOKKENSCHEMA

3 NIEUWE NAMEN VOOR LOWLANDS 2022

The Hatters hebben helaas afgezegd, maar niet getreurd; Goldkimono komt ons verblijden met zijn semi-akoestische strandliedjes die de zon overal laten schijnen. Voor een flinke portie, stuwende electro met een laagje industrial en fuzzende omverblazende gitaarrock zijn Coloray (live) en Tramhaus ook van de partij op LL22. 

Beluister het hele programma via de Lowlands 2022 Spotify-playlist en via de Youtube-playlist. Uitgebreide programma info kun je op deze pagina lezen.

PODCAST LLIVE

Terwijl de nachtvlinders uitslapen, ruimen we Adonis overdag in voor Podcast LLive, een uniek podcastpodium dat wordt geprogrammeerd door de VPRO. En die nodigt elke dag drie populaire Nederlandstalige podcasts uit om een speciale Lowlandsaflevering op te nemen – met publiek én midden in de vrolijke Lowlandschaos naast de festivalingang op Cape Lowlands. Geen probleem voor deze mic-droppende pro’s natuurlijk, die samen met host Yuki Kho podcastgeschiedenis komen schrijven. Geluid klaar? Actie! Bekijk hier het hele programma.

Ook ongehoord goed: onze eigen LLowcast met Justin Verkijk en Steven van Lummel, die vanuit de Artist Village backstage dagelijks verslag doen van wat er op Lowlands gebeurt. En dan dendert Maxim Hartman overdag ook nog eens over het terrein voor Praten Kreng!, een emotionele rollercoaster van een podcast met Lowlanders in de hoofdrol. Je bent gewaarschuwd.

NACHTEN IN HEINEKEN, LIMA EN INDIA

Op tijd je tentje opzoeken? No way als je ziet wat je ‘s nachts kunt beleven in Heineken, Lima en India. Maak kennis met toekomstige juweeltjes tijdens het nieuwe Future Classics of duik diep het latinx-genre in met het nagelnieuwe dansfeest Noche de la Cumbia. De Lowlandsklassiekers staan ook weer voor je klaar: een extradikke zaterdag met Encore, Fiesta Macumba, Yallah! Yallah!, Captain Keith’s Pirate Fest en Jamrock x Afrolosjes. Slapen kan later!

BOEK NU JE LUXE TOURINGCAR NAAR LOWLANDS

Al lekker aan het plannen voor Lowlands? Geen zin om teveel na te denken over je reisavontuur van en naar het festival? In samenwerking met Pouw Vervoer werken we aan een netwerk aan opstapplaatsen waardoor je vanuit heel Nederland per luxe touringcar naar Lowlands kunt komen en weer wordt teruggebracht. Je kunt zelf kiezen of je op donderdag of vrijdag reist, de terugreis is op maandag. Kom makkelijk, voordelig en duurzaam naar Lowlands 2022!  Klik hier voor alle informatie, prijzen en om te reserveren.

LOWLANDS 2022

Festivaltickets voor Lowlands 2022 zijn uitverkocht.  
Op de website van Ticketmaster kun je op een veilige en eerlijke manier zelf je ticket doorverkopen aan een andere Lowlander. Als koper weet je zeker dat je een origineel ticket overkoopt waarmee je daadwerkelijk toegang tot Lowlands hebt. Ga hiervoor naar de pagina van het type ticket dat je wilt overkopen en dan zie je rechts onderaan 'Doorverkooptickets. Bij andere ticketplatformen zoals Ticketswap, Viagogo en Martkplaats loop je het risico dat je een ongeldig ticket koopt dat geen toegang geeft tot Lowlands.

BLIJF OP DE HOOGTE

Op www.lowlands.nl zie je het overzicht van alle acts inclusief omschrijving. Beluister hier de LLowcast en verdiep je alvast in het programma met de Lowlands 2022 YouTube-playlist en de Lowlands 2022 Spotify-playlist. Binnenkort worden nog meer acts aangekondigd. 
Via de Facebookpagina van Lowlands, het LL22 Facebook event, de Lowlands Instagram en het Lowlands Twitter account blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.


SPREAD THE LLOVE!
LOWLANDS
Blijf op de hoogte van Lowlands 2022:
Link
Facebook
Twitter
Website
Spotify
YouTube


Copyright © 2022 Lowlands, All rights reserved.
Je ontvangt deze mail, omdat je jezelf hebt aangemeld voor de Lowlands nieuwsbrief

Our mailing address is:
Lowlands
Noordeinde 19-21
Delft, Zh 2611 KE
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.