De basis is besef
Executive Finance
Financieel Leiderschap
Online versie
Artikel Executive Finance
Financial ontkomt niet aan morele verplichtingen
“De echte financiële professional omarmt en verinnerlijkt het professionele kompas dat hoort bij zijn of haar beroep”, zegt Edgar Karssing.“Ethiek wordt vaak als moraliserend ervaren. ‘Daar komt weer iemand met een wijzend vingertje hoe het moet.’ Daar houden wij als mensen helemaal niet van."
Artikel Executive Finance
De basis is besef
Het businessmodel van bedrijven gaat radicaal veranderen en die verandering vindt nu al plaats. Dat is de overtuiging van Alex Dowdalls, oprichter en mede-eigenaar van AXVECO en docent aan de Nyenrode Business Universiteit.
Nyenrode Leergang Financieel Leiderschap
Toekomstschets voor de Financial
Nyenrode Leergang Financieel Leiderschap is een compact, intensief executive programma, ontwikkeld voor finance professionals die verdieping willen en zich willen ontwikkelen tot strategisch business partner. Gedurende de leergang werkt u aan uw eigen concrete leerdoelen.
Artikel Executive Finance
We verlaten het industriële tijdperk
Het continu verbeteren van de exploitatie is in het huidige tijdsgewricht niet meer genoeg, stelt strategieadviseur Michael van Everdingen. “Je loopt daarmee de kans om in heel efficiënt je dood tegemoet te gaan.”
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright