Courgette, de állerlekkerste recepten | Vleugje Italië thuis: Toscaanse jasmijn | Nazomerklusje: zaden verzamelen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
 
Volg ons op Facebook
Afbeelding
 

favoriete recepten

5x kokkerellen met courgette

 

Heb jij een grote oogst courgettes uit je moestuin? Of vind je het simpelweg een heerlijke groente? Snappen we. Daarom zetten we een aantal verrassende (en afwisselende) courgette recepten voor je op een rijtje. 

 
Afbeelding
 

advertorial

AGA zoekt Bourgondiërs

 

Wist je dat koken op een AGA eigenlijk heel makkelijk is? En dat alle AGA fornuizen volledig elektrisch zijn? Ook met inductie en snelle ovens! Exclusief in oktober met 10% korting.

 
 
 

vleugje Italië thuis

Toscaanse jasmijn

 

Hij bloeit de hele zomer gul, met sterretjes van bloemen die ’s avonds zoet geuren. En ’s winters behoudt hij zijn mooi glanzende donkergroene blad. We hebben het natuurlijk over de Toscaanse jasmijn – de sterjasmijn.

 
 

kamerplant

Chinees Lantaarnplantje

 

Donkergroene hartvormige blaadjes, die als een snoer naar beneden bungelen. Het Chinees Lantaarnplantje is knap qua looks én stelt weinig eisen, een topcombinatie. Wij snappen dus helemaal dat dit een populaire groene huisgenoot is.

 
Afbeelding
 

advertorial

Bezoek het Metalura Lifestyle Event

 

Save the date! Geniet van een premium buitenleven-ervaring in een sfeervolle omgeving. Kom naar het Metalura Lifestyle Event – De Najaarseditie van 26 tot en met 28 september 2024 in Alblasserdam. 

 
 
 

Nazomerklusje

Zaden verzamelen

 

Veel een- en tweejarige planten zaaien zichzelf uit door hun zaden te laten vallen of weg te schieten (springbalsemien bijvoorbeeld). Oogst de zaden van die planten op tijd als je ze op een speciale plek wilt hebben. 

 
 

recept

Sperziebonensalade met tomaten en geitenkaas

 

Nu het nog even lekker nazomert is een lauwwarme salade heerlijk als avondmaaltijd. Deze salade met gedroogde bonen, sperziebonen, tomaten, en geitenkaas bijvoorbeeld. 

 
Afbeelding
 

advertorial

Kies je cadeau: de Seasons Agenda of Kalender 2025

 

Laat Seasons het komende halfjaar thuisbezorgen én krijg de Seasons Agenda (t.w.v. € 15,99) of Kalender (t.w.v. € 12,99) cadeau. Ontvang de leukste ideeën en tips voor interieur en styling, tuinieren, koken, creatieve DIY’s en bijzondere logeeradressen. Je profiteert van een korting tot 43%!

 
 

Top 3 best gelezen

 
 
 
Seasons - Instagram   Seasons - Facebook   Seasons - Youtube   Seasons - Pinterest