24 mei 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Het controversiële model van Shein: ‘Wij spreken zelf over smart fashion’
[Interview] Wanneer Shein ergens een pop-upwinkel opent, dan kan die rekenen op grote belangstelling. Overal waar de tijdelijke deuren openen, staat een met name jonge groep vrouwelijke fans te dringen om het online assortiment van de e-commercegigant in fysieke vorm te bekijken.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Reorganisatie Jumbo: belangrijke nieuwe rol voor oud-cto bol
[Nieuws] Jumbo gaat zijn kantoororganisatie herstructureren. Het bedrijf ontkomt naar eigen zeggen niet aan het schrappen van banen. Hoeveel mensen er exact weg moeten, is nog niet bekend. In de nieuwe organisatie is een belangrijke rol weggelegd voor een oude bekende.
twitter facebook linkedin
lees verder
'Retour sturen is zó makkelijk voor onze klanten!'
[Advertorial] Wat als je verzendlabel ook het retourlabel is? Dat is gemak voor je klant: die hoeft niks te printen of te plakken en levert zijn pakket zo in. Daarnaast scheelt het jou extra werk: je hoeft geen retourlabel meer in de doos te doen. Dat bespaart ook een berg papier! Redenen genoeg voor Omoda om het heen- & teruglabel te gebruiken. Bekijk wat het Omoda bespaart én oplevert.
image
image
Decathlon breidt BuyBack programma uit
[Nieuws] Decathlon heeft zijn inruilservice BuyBack voor kinderfietsen uitgebreid. Het is nu mogelijk om alle merken kinderfietsen in te ruilen bij de Decathlon winkels in Nederland.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
‘Amazon’s Alexa wordt AI-gedreven en komt los te staan van Prime’
[Nieuws] Amazon zou momenteel bezig zijn om zijn spraakassistent een broodnodige upgrade te geven. De assistent is inmiddels alweer tien jaar oud, maar door de snelle opkomst van AI snel achterop geraakt.
twitter facebook linkedin
lees verder
Feyenoord spreekt op NIMA Marketing Day
[Advertorial] Feyenoord heeft als eerste club in Nederland een eigen online streamingdienst gelanceerd. Met Feyenoord ONE biedt de club supporters exclusieve Feyenoord-videocontent verzameld op één plek. De Rotterdamse club geeft een inkijkje in het proces dat zij de afgelopen twee seizoenen tot en met lancering heeft doorlopen. Laat je inspireren door deze sessie. Bestel nu je ticket en mis het niet!
image
image
Colruyt’s Collect&Go kiest voor gekoelde lockers om bestellingen af te halen
[Nieuws] Collect&Go, de online boodschappendienst van de Colruyt Group, test een nieuwe service in Gent. Daar kunnen klanten hun online boodschappen afhalen in speciale gekoelde lockers.
twitter facebook linkedin
lees verder
Shopping Today is dit jaar op 10 oktober
[Advertorial] Het inspirerende e-commerce-kennisevent is dit jaar op donderdag 10 oktober in DeFabrique in Utrecht. Dit event is de uitgelezen kans om jezelf klaar te stomen voor de digitale toekomst en om jouw webshop te laten groeien. Er zijn meer dan 60+ kennissessies die je bij kunt wonen. Koop je nu je ticket? Dan profiteer je van 100 euro Super Early Bird korting. Er zijn slechts 50 tickets beschikbaar voor dit tarief. Bestel nu je ticket en verzeker jezelf van een plek op dit inspirerende event.
image
image
Bever koopt buitenkleding van consumenten terug
[Nieuws] Buitenwinkel Bever heeft een pilot gelanceerd om buitenkleding van consumenten terug te kopen. Met “Bever Koopt Terug” wil de buitenwinkel consumenten motiveren om nog bewuster met producten om te gaan.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.