ELF Voetbal nieuwsbrief van 23-12-2019
Het duurste Eredivisie-elftal van het decennium

De transfermarkt sloeg in het afgelopen decennium op hol. Alle transferrecords in de Eredivisie werden aan diggelen geslagen. Wat was in het afgelopen decennium per positie de duurste Eredivisiespeler?


Lees verder
PSV en de loodzware erfenis van Angeliño

Toni Lato staat niet langer onder contract bij PSV. De Spaanse linksback keert voortijdig terug naar Valencia, dat hem dit seizoen verhuurde aan de Eindhovenaren. Lato werd niet de gedroomde opvolger van Angeliño, wie PSV achterliet met een grote leegte op zijn positie. 

Lees verder
Hoe Michel Vlap eindelijk weer schittert bij RSC Anderlecht

Na een moeilijke fase ontpopt Michel Vlap zich plots weer tot een belangrijke speler bij RSC Anderlecht. De jonge Fries was met liefst twee doelpunten goud waard voor zijn ploeg. Door zijn dubbelslag was Anderlecht met 2-0 te sterk voor regerend landskampioen KRC Genk. 

Lees verder
Ziyech, Bizot en meer: de tops en flops van Eredivisie-speelronde 18

Speelronde nummer 18 in de Eredivisie leverde wederom de nodige discussiepunten op. Goals, VAR-momenten en grote fouten wisselden elkaar in rap tempo af. De volgende spelers kunnen terugkijken op een mislukt, of juist een uitstekend weekend.

Lees verder
Hoe vergaat het de acht huurlingen van PSV?

Acht spelers lieten Eindhoven deze zomer tijdelijk achter zich. In binnen- en buitenland gingen verschillende PSV'ers op huurbasis aan de slag. Hoe is het een half jaar later met ze?

Lees verder
De ELF clubs met de hoogste transferwinst in het afgelopen decennium

Welke clubs maakten de meeste winst uit transfers? ELF Voetbal zette de clubs met de hoogste winst in het afgelopen decennium voor je op een rij.

Lees verder
Dit zijn de meeste scorende Nederlanders in de Duitse Bundesliga

Joshua Zirkzee wist zaterdagmiddag tegen VfL Wolfsburg (2-0 zege) opnieuw het net te vinden namens Bayern München. De achttienjarige spits staat na twee wedstrijden op twee doelpunten in de Bundesliga. Hij heeft zodoende de jacht op een viertal goalgetters geopend.

Lees verder
Hoe presteren de Ajax-aankopen tot dusver?

De afgelopen seizoenen oogstte Marc Overmars veel lof met zijn aankopen. Ook dit seizoen haalde Ajax de nodige spelers binnen voor grote bedragen, maar beleven niet alle nieuwelingen een vlekkeloze start in Amsterdam. Wie laat zich tot dusver zien als aanwinst en wie valt door de mand?

Lees verder
Zo wil Jaap Stam zijn trainerscarrière nieuw leven inblazen

Bijna twee maanden na zijn vertrek bij Feyenoord is Jaap Stam op zoek naar een nieuwe werkgever. De trainer krijgt naar eigen zeggen voldoende aanbiedingen binnen om zijn trainersloopbaan te vervolgen. Stam lijkt echter niet op weg naar een club in Nederland, België of Duitsland.

Lees verder
Schalke 04 FC - Borussia Mönchengladbach18-01-2020
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
 
Arsenal FC - Sheffield United18-01-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Manchester City - Crystal Palace18-01-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Liverpool FC - Manchester United18-01-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Newcastle United - Chelsea FC18-01-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen