Nieuwsbrief van 7-12-17 7:40:00
Online bekijken

Het eerste spatvrije transparante voorstrijkmiddel

Voorstrijken met de roller, zonder te spatten

Het voorstrijken van wanden en plafonds kan nu sneller en schoner met CapaTex Fix ThiX van Caparol. De bijzondere samenstelling zorgt ervoor dat het transparante voorstrijkmiddel niet spat, zelfs als de vakman het met een roller aanbrengt. CapaTex Fix ThiX is binnen én buiten te gebruiken.

Ultraslank, kwaliteit, maatwerk en comfort. Dé kenmerken van Methermo®XL aluminium ramen en deuren

Van slanke schuifpui en vaste beglazing tot draai-kiepramen: alle Methermo®XL producten bieden maximaal daglicht en een ultiem uitzicht. Grote glaspartijen, transparantie en minimale profilering zijn steeds vaker de kenmerken van hedendaagse architectuur. Het ultieme contact tussen binnen en buiten. 

Machinekamerloze liften, de oplossing voor openbare gebouwen

Orona 3G 2015, 2016 en 2018 liften zijn machinekamerloze liften zijn specifiek ontworpen voor openbare gebouwen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen. De vormgeving en afwerking van de machinekamerloze liften bieden toegevoegde waarde in de vorm van degelijkheid, comfort en hygiëne.

Gevelplaat in vezelcement met gekleurde kern en semi-transparant gekleurd oppervlak

Cembrit Transparent heeft de unieke eigenschappen van een in de massa gekleurde vezelcementplaat. Maar de speciale semi-transparante acrylaatcoating geeft de plaat echter een klassieke expressie met authentieke diepte in de kleuren. 

Inhaakelementen voor renovatie: draaikiepramen en schuiframen

Is het bestaande raamkozijn nog intact? Dan bieden inhaakelementen in de vorm van draaikiepramen en schuiframen de perfecte oplossing. Doordat het bestaande kozijn kan worden gehandhaafd, treden er bij de montage nauwelijks of geen beschadigingen op aan de omgeving van het kozijn. 

Multi Design, een ware metamorfose van uw Multiwal paneelwanden

Multi Design - een nieuwe dimensie - transformeert paneelwanden tot ware kunstwerken met prints, foto's en schilderijen van gerenommeerde kunstenaars of met uw eigen design. De paneelwand is niet langer alleen een middel om de ruimte af te sluiten, de paneelwand wordt het venster naar een andere wereld.

Verrassende eenvoud: Unieke Unipro ophangperforatie nu in alle draag- en hoofdprofielen

Doordat alle profielen zijn voorzien van dezelfde handige Unipro stans kunt u voortaan met dezelfde profielen ophangsystemen voor zichtbare montage en verdekte montage maken. Het enige wat u nog nodig heeft voor verdekt is de Cross-Lock beugel.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.