Beste vrijheidsstrijders,

Ik wil jullie allereerst een fantastisch weekend toewensen en bedanken voor alle reacties op mijn uitzending van gisteren. Kijk hem hier als je hem nog niet gezien hebt.

Aan jullie reacties te merken zijn we nog lang niet klaar met die dienstplicht. Ik wil nog even een mail delen met jullie die ik van iemand kreeg. 

“Ik zelf heb dienst geweigerd. Ik ben wel naar de keuring gegaan om mijn ongenoegen te uiten tegenover die hoge pieten. Hoe kun je in godsnaam vrede oplossen door oorlog te voeren? Natuurlijk waren ze het op de keuring er niet mee eens, maar ik ben opgestaan en ben gewoon weggelopen. Ik dacht dat er nog consequenties van mijn beslissing zouden komen, maar ik heb er nooit meer iets van gehoord.”
- Sebastiaan

Zoals ik gister al zei in de show: we zeggen gewoon ‘NEE’! De macht ligt bij onszelf. Ze kunnen niks als wij niet meedoen, maar we moeten sterk zijn en blijven!

Een ander ding wat ik met jullie wil delen is dat de dag na de verkiezingen van vorig jaar Jensbaba al deze voorspelling deed in show 601: er gaat na de winst van de PVV, ondanks dat iedereen euforisch was, niks veranderen. Behalve de PVV!

En nu heeft het grootste verraad in de historie van de PVV plaatsgevonden. En het zal ook het einde betekenen van de PVV nu ze afstand doen van Nexit, terwijl het nu belangrijker is dan ooit tevoren. 

Dus wat moeten wij doen? Druk blijven zetten dat NU het moment is om Nexit er doorheen te duwen. En een muur van bewustzijn te vormen die dat er doorheen gaat drukken. Dus ik zeg: NEXIT NU!!

Nogmaals, ik wens jullie een geweldig weekend. Ga lekker Jensenen en genieten van het goede weer. 

En bedankt voor jullie donaties weer. Als je doneert ben je onderdeel van een kleine sterke groep die ons in de lucht houdt. En we hebben het zo nodig om te blijven bestaan in de vrije wereld. Namens mijzelf, mijn team en honderdduizenden kijkers en luisteraars: DANK!!!

Robert

DONEER EN HOUD ONS IN DE LUCHT!
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media
BITCOIN ADRES: 3DgksVTAmaX6YwuSAbZtfdkuXM89jTamtQ

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2024 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven