ELF Voetbal nieuwsbrief van 15-11-2019
Het extra dikke PANNA! Winterdoeboek is uit!

De winter? Dat is toch die tijd van het jaar waarin het zo vroeg donker is? Dat de velden zijn bevroren en een dikke deken op de bank je warm wordt. Nou, gelukkig is daar het PANNA! Winterdoeboek. Het extra dikke nummer is vanaf nu verkrijgbaar.


Lees verder
Profiteer nu! Een gratis innovatieve bal bij een vader/zoon-abonnement!

Bij een 2-jarig dubbelabonnement op PANNA! Magazine en grote broer ELF voetbal ontvang je nu een Skillza football ter waarde van 129 euro!

Lees verder
Oranje en meer: dit zijn de mooiste interlands van het weekend

Iedere vrijdag blikt ELF Voetbal vooruit op de mooiste duels van het aankomende weekend. Ook zonder regulier competitievoetbal biedt het einde van deze week voldoende wedstrijden om van te smullen. De volgende duels bezorgen jou opnieuw een heerlijk voetbalweekeinde. 

Lees verder
Samenvatting Gibraltar - Jong Oranje (0-6)

Jong Oranje heeft een gemakkelijke overwinning weten te boeken op Gibraltar. In het land met slechts dertigduizend speelde de ploeg van Erwin van der Looi redelijk en werd er uiteindelijk ruim gewonnen. Bekijk de samenvatting van Gibraltar - Jong Oranje hieronder.

Lees verder
Hoe EK-kwalificatiekoning Engeland hunkert naar volgende stap

Bij het Engelse elftal kan de kwalificatie voor eindrondes de laatste jaren beter schriftelijk worden afgedaan. Ook de weg naar het EK van 2020 verliep voor The Three Lions zonder grote problemen. Engeland aast volgend jaar op eerherstel na twee tegenvallende Europese eindrondes. 

Lees verder
Wordt Luis Suarez écht te oud als spits van Barcelona?

Nu hij bijna 33 is, en hem de vraag is gesteld hoe de toekomst eruit ziet, lijkt Barcelona zich op te moeten maken voor de periode ná Luis Suarez. De Uruguayaanse spits zou het niet raar vinden als de Spaanse topclub nu al naar een opvolger kijkt.

Lees verder
De gemene deler bij de invalbeurten van Wout Weghorst: Memphis Depay

Of Wout Weghorst de komende interlandperiode een kans krijgt als spits van Oranje? Het zou zomaar kunnen. Memphis Depay is er niet en in de voorgaande drie potjes die Weghorst bij Oranje voetbalde, bleek de spits van Olympique Lyon het grootste sta-in-de-weg.

Lees verder
Doelpuntendroogte; deze Europese ploegen snakken naar treffers

Terwijl de topschutters in de topcompetities het net regelmatig weten te vinden, is een aantal ploegen dringend op zoek naar doelpunten. Verschillende elftallen in Nederland, Engeland, Duitsland, Spanje, Frankrijk en Italië hebben bijzonder veel moeite met scoren.

Lees verder
Dit zijn de Europese goaltjesdieven die azen op de topscorerstitels

Het eerste deel van het seizoen is achter de rug en dus kunnen we ook een balans opmaken wat doelpunten betreft. Hoe presteren de goaltjesdieven in Nederland, maar vooral ook in Engeland, Duitsland, Spanje, Frankrijk en Italië?

Lees verder
Bayer Leverkusen - FC Schalke 0407-12-2019
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
 
Bayern München - Werder Bremen07-12-2019
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Manchester City - Manchester United07-12-2019
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
 
Everton FC - Chelsea07-12-2019
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
 
Newcastle United - Southampton FC07-12-2019
VoetbalreizenXL