Beste John,
 

Heel veel christelijke ondernemers zouden samen met God hun bedrijf willen leiden, waardoor het makkelijker en succesvoller voor ze wordt. Maar ze vinden het moeilijk om Hem goed te horen.
 
Toch weet je dat het kan. De bijbel staat vol met verhalen over mensen die met God spraken alsof ze met Hem aan de keukentafel zaten.
 
Wat was hun geheim? Waarom is dit voor jou moeilijk, maar niet voor hen? En wat gaat er gebeuren als je leert om dit te kunnen?
 
HET grote geheim om God goed te horen, is om je geest hierin te trainen.
 
Ieder mens heeft een lichaam, een ziel en een geest. Je lichaam is je fysieke verschijningsvorm. Je ziel omvat je emoties en gevoelens, je verstand, je gedachten en je wil.
 
Je geest daarentegen is het gedeelte in jezelf dat geestelijk kan waarnemen en communiceren. Je geest heeft geestelijke zintuigen (horen, zien, weten, voelen, etc.) Hiermee praat je met en hoor je van God.
 

Mensen in de tijd van de bijbel hadden een sterker ontwikkelde geest. Abraham, Mozes, David leefden voor een groot deel vanuit hun geest.

In deze wereld is onze geest nagenoeg onbekend. Onze wereld draait om redeneringen, meningen, emoties en verlangens. We leven bijna allemaal ons leven op zielsniveau.
 
Maar dit is niet Gods oorspronkelijke ontwerp. De bedoeling is dat we in de eerste plaats geestelijk leven. Vanuit de geest krijgen we rechtstreeks geestelijke kennis en wijsheid. Die informeert hierover de ziel. De ziel geeft het vervolgens door aan het lichaam.
 
En daardoor wordt alles anders. Als we leven vanuit onze ziel (ons verstand en emoties) dan zullen we altijd maar een beperkte waarneming hebben. We zullen niet echt vervuld zijn. We zullen veel angsten en zorgen hebben.
 

Dat komt omdat de ziel gevoed wordt door de normale zintuigen. De bron hiervoor is de Boom van Kennis van Goed en Kwaad. Je probeert dan door te denken en te redeneren en door wereldse kennis je een weg te banen door het leven.
 
Heel anders is het als je vanuit je geest gaat leven. Je voedt je dan met de Boom van het Leven. Je kunt naar de hemel toe. Je krijgt Gods leiding voor alles wat je doet. Je stappen gaan geordend worden naar Zijn plan. Dit geeft een oneindige vervulling, vreugde en vrede.
 
Voor je bedrijf betekent het dat het een nieuwe bestemming krijgt. Je krijgt veel meer (bovennatuurlijke) informatie over hoe je alles kunt doen. Dat maakt het makkelijker en leuker.
 
Geestelijk goed waarnemen is iets wat ik aan mijn klanten in mijn Holy Spirit Business Programma leer. Ze kunnen daardoor God heel goed horen en met Hem praten.
 
Als je leert hoe je dit goed kunt doen, gaan je leven en je bedrijf compleet veranderen. Het zal een revolutie in jouw leven veroorzaken. Het zal een nieuwe, bovennatuurlijke, richting krijgen en dit zal glorie over je bedrijf brengen.
 
Uiteindelijk zal hierdoor ook de wereld veranderen, zodat die gaat worden zoals God het oorspronkelijk bedoeld heeft. ("Uw rijk kome").
 
Wil jij leren hoe geestelijk waarnemen werkt zodat jij dit kunt toepassen in je bedrijf? Volgende week geef ik hierover een  gratis 3-delige training.

In deze training leer je hoe je vanuit de hemel kunt ondernemen!
 

Je gaat leren:
  • Hoe je je geest kunt “trainen” zodat je veel beter geestelijk kunt waarnemen
  • Hoe je obstakels in het geestelijke waarnemen kunt overwinnen
  • Hoe je vanuit je geest kunt ondernemen
En nog veel meer! We gaan hier direct mee aan de slag, zodat je bedrijf deze zomer al heel anders zal gaan worden.

De training is voor gelovige, wedergeboren christenen (of je wil dit graag worden). Je bent ambitieus voor je bedrijf en ambitieus voor Gods Koninkrijk.
 

Let op: de training vindt volgende week donderdag plaats. Kun je er niet bij zijn, meld dan aan voor de replay.

Via deze link kun je je aanmelden

Graag spreek ik je a.s. donderdag!
 

Op een hemels bedrijf!

Laura

P.S Je vragen zijn altijd welkom!

P.P.S. Is dit bericht interessant voor je? Ik ben sinds enkele jaren geleden een gelovige christen geworden en ik help nu ondernemers om vanuit de hemel hun bedrijf te bouwen. Voel je vrij om af te melden voor deze nieuwsbrief mocht het je niet interesseren. Of blijf hangen... wie weet inspireert het je!

P.P.S. Mijn niet-christelijke programma's lopen nog steeds door, met uitzonderlijk goede resultaten. Stuur bericht als je hier meer over wil weten.


 

Laura Babeliowsky BV
Johannes Verhulststraat 204 Hs
1075 HE Amsterdam
Tel: 020 - 81 00 220
Email: info@laurababeliowsky.nl
www.laurababeliowsky.nl



 

Copyright © 2024 Laura Babeliowsky
Afmelden