12 september 2017
Online versie
Twinkle
image
image
Het geheim van bol.com in 12 citaten
'Het geheim van bol.com' ligt op straat. Althans, een boek met die titel is vanaf vandaag verkrijgbaar. Twinkle was bij de presentatie door auteur Michel Schaeffer.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
‘Bol.com beste retailer in digitale klantervaring’
Bol.com is aanvoerder in de WUA-lijst van retailers met de beste digitale klantervaring, maar deelt de toppositie in de WUA Digital Excellence Monitor 2017 met bedrijven uit andere branches.
twitter facebook linkedin
lees verder
1 op de 10 klanten haakt af tijdens de betaling
[Advertorial] Zeker 10% van online betalingen in Nederland wordt niet afgerond. Klanten haken af doordat ze schrikken van de betaalomgeving, of omdat ze twijfelen. PayCheckout brengt daar verandering in! Met slimme betaaloplossingen geven zij webshops de kans om de strijd aan te gaan met slecht converterende betaalpagina’s en niet afgeronde betalingen. Eindelijk controle over de volledige customer journey!
image
image
McDelivery ook naar Utrecht en Rotterdam
McDonald's breidt zijn bezorggebied uit naar Utrecht en Rotterdam. De pilot die de fastfoodketen sinds juli in Amsterdam houdt, leverde volgens de keten goede resultaten op.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Facebook digitaliseert printmagazines retailers
Facebook introduceert 'lifestyle templates', een nieuwe tool met koopknoppen waarmee retailers afbeeldingen uit hun printmagazine koppelen aan hun webwinkel.
twitter facebook linkedin
lees verder
Reageren op de behoeften van de klant in real-time
[Advertorial] EBG en SAS hebben samengewerkt om een trainingscyclus te creëren over 'Predictive Marketing'. Dit rapport geeft u een samenvatting van de geleerde lessen, de beste praktijk ervaring en veel gemaakte fouten die door marketeers worden besproken tijdens vier workshops die hebben plaatsgevonden.
image
image
On that ass
Hip ondergoed nodig? Onthatass.com levert maandelijks één boxershort in exclusief design. Ondertitel van de site luidt: We dare you to wear it.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Nordstrom opent winkel met persoonlijke stylisten
Nordstrom heeft een ‘Local’-vestiging geopend waarin geen voorraad ligt, maar waar klanten winkelen met persoonlijke stylisten.
twitter facebook linkedin
lees verder
De tiende Twinkle100, wat vooraf ging in 2014
[Advertorial] Tijdens een exclusief diner wordt de nieuwe Twinkle100 gepresenteerd aan de genoteerde bedrijven. Lijstaanvoerder Ahold en de negen volgers noteren samen méér omzet dan de overige negentig retailers bij elkaar. Voor het eerst en het laatst zijn verzekeraars onderzocht, wat niet tot een rangschikking op online omzet heeft geleid. "Internet heeft bij de gevestigde verzekeraars vaak nog weinig prioriteit", blijkt uit de analyse.
image
image
Bijna helft Deense online kopers installeerde shopping app
Deense online shoppers omarmen mobiele apps van retailers. Vorig jaar had 47 procent van hen een shopapp op zijn smartphone of tablet staan; Wish is daarbij veruit het populairst.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door Gracious Studios. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.