Het Groene Hart Festival

6 years ago
  • Html
  • Text
De Kwakel, April,2013 | Stuur naar een vriend | Bekijk online

Zaterdag 11 mei keert het Groene Hart Festival terug. De derde editie van dit muziekspektakel brengt een aaneenschakeling van Nederlandse artiesten en bands met de allergrootste hits. Vanaf 16:00 tot 01:00 's nachts zal een groot aantal Nederlandse artiesten het podium van het Groene Hart Festival betreden.

Eén van de hoogtepunten is natuurlijk het optreden dat Gerard zal geven. Voor de fans die niet genoeg kunnen krijgen van zijn vele, vele hits hebben we een speciale fan-actie om dit optreden bij te wonen.

Fans ontvang en een speciale kortingsvoucher waarmee men 50% korting krijgt op de de ticketprijs van € 27,50. Fans die meedoen aan de actie kunnen dus voor slechts € 13,75 een kaartje kopen voor dit optreden.

Meedoen is heel eenvoudig!

Stuur voor 19 april een mail naar win@groenehartfestival.nl onder vermelding van Gerard Joling fan-actie. Je ontvangt daarna een mail met een persoonlijke kortingscode en verdere instructies hoe je twee kaarten kunt kopen.

Let op: de actie loopt tot 19 april 23:00u. Zorg dus dat je op tijd je aanmelding stuurt.

Wil je meer informatie? Kijk dan op www.groenehartfestival.nl


Volg jij Gerard al op Social Media?U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een fan bent van Gerard Joling. Voor verdere informatie kunt u mailen naar info@gerardjoling.nl. Eventueel gepubliceerde prijzen zijn altijd exclusief BTW en eventuele Buma kosten. Entertainment-NL is niet aansprakelijk voor foutieve informatie, tekst en/of prijs wijzigingen.
Anti-spam policy | Algemene voorwaarden
Voeg info@gerardjoling.nl aan uw adresboek toe om er zeker van te zijn dat u elke maand onze nieuwsbrief ontvangt. Wilt u zich afmelden van de nieuwsbrief klikt u dan hier of ga naar www.gerardjoling.nl.

 
 

Share this newsletter on

Related newsletters

Gerardjoling.nl

Categories: Known Dutchman Artists Artist | Singer | Band | Music Concerts
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019