Beste meneer / mevrouw Do
Het nieuwe jaar is van start gegaan! Later deze maand valt onze Muntpers Catalogus 2024 bij u op de mat en maakt u kennis met vele nieuwe producten waar u zich op kunt verheugen. We hopen dat u dit jaar weer veel munten aan uw collectie kunt toevoegen.

Unieke producten in 2023
We sloten 2023 af met een aantal prachtige producten. Voor 85 jaar Superman sloegen we een bijzonder gevormde en zeer gelimiteerde uitgifte in zilver! Door onze eigen zilversmeden werd de penning voorzien van een gekleurd Superman logo. En.. hiervan zijn er nog maar een beperkt aantal over: dit zou wel eens uw laatste mogelijkheid kunnen zijn!

Wanneer u in 2024 uw digitale verzameling wilt starten of uitbreiden, is onze Free a Girl coincard meer dan geschikt. Deze is voorzien van een QR-code, welke u naar een gratis NFT leidt. Met 5 verschillende NFT’s in aparte, gelimiteerde oplages kunt u zomaar een bijzonder exemplaar te pakken krijgen.

Deze en meer unieke producten lanceerden in 2023. Wij hebben de smaak te pakken: houd deze nieuwsbrief in de gaten voor nog meer nieuwe en bijzondere projecten!
Bekijk en bestel
Bekijk en bestel: Free a Girl penning in coincard + NFT
Bekijk en bestel: 85 jaar Superman Zilver Prooflike
Bekijk en bestel: Zilveren Dukaat ‘Catharijnepoort Utrecht’ 2023
Bekijk en bestel: Officiële Herslag: Scheepjesschelling 2024
Privacy  •  Voorwaarden