Vier het voorjaar op de Holtweijde!

Weet je wat ik zeggen wil, je weet niet wat je mist
Als je nooit in Twente bent geweest
Je weet niet wat je mist, en de lente nog het meest
De Twentse lente is een feest

Uit 'Lente in Twente' van Toontje Lager

 

Geachte heer of mevrouw Do,


Bent u er ook zo aan toe? Een prachtig seizoen breekt aan. Het is bijna voorjaar op Landgoed de Holtweijde! Kom genieten van al het moois dat ons landgoed te bieden heeft. De rhodondendrons staan bijna in bloei, de blaadjes verschijnen langzaam aan de bomen en over ruim een week is het langer licht. De perfecte periode om Twente te ontdekken!

 

In deze mail laten we u zien hoe mooi Twente in de lente is, delen Marcel en Marlies een internationale reistip met u en vertellen we meer over het gerenoveerde familie landhuis. Ook vindt u hier een aantrekkelijk 'Lente in Twente' arrangement!

 

Gerenoveerde Familie Landhuis

 

We deelden het al eerder met u. In het eerste kwartaal is er hard gewerkt aan het Familie Landhuis! De perfecte uitvalsbasis voor grote gezinnen of een familieweekend. Drie ruime suites in één landhuis, met eigen woonkamer met kitchenette, zeven slaapplekken, een fijne tuin met terras en maar liefst 3 badkamers. Benieuwd hoe het is geworden? 👇🏻

Lente in Twente

 

Hoe ver moet u nog rijden om de vogels te horen fluiten? Waar is het 's nachts nog écht donker? In Lattrop natuurlijk! Ervaar een prachtig seizoen op ons landgoed met het Lente in Twente arrangement, geldig in april en mei.

 

Twee overnachtingen tegen 15 % korting* in een ruime suite

Iedere ochtend uitgebreid ontbijten met bubbels

Op de tweede avond een 3 gangen Menu Du Chef

Voorafgaand aan het diner een aperitief en amuse

Gebruik van de faciliteiten, waaronder het binnenzwembad en de pitch- en puttinggreens

Gebruik van badjassen en slofjes, welke klaar liggen op uw suite

 

Geniet van de Lente in Twente en boek uw verblijf via onderstaande link.

 

Het arrangement is te boeken met een aankomstdatum vanaf 1 april tot 31 mei en is niet geldig in de meivakantie (26 april tot en met 11 mei 2024) en tijdens het Pinksterweekend.

 

*De korting op de overnachting is reeds verrekend in het arrangement.

 

Culi-reistip van Marcel en Marlies

 

Nog geen plannen voor later dit jaar? Neem eens een kijkje op de website van Podere del Buongustaio. Een kleinschalig landgoed in Umbrië, al sinds 2011 eigendom van en gerund door Adje (Adriana) Middelbeek, een uitstekende kok, gastvrouw en een warm pleitbezorgster voor het goede leven op het Italiaanse platteland.

 

Alleen de foto’s al, moeten genoeg zijn om een reisje naar Umbrië te overwegen….

 

Viert u de lente met ons?