Het is bijna zover...

3 years ago


Text only:

WEBVERSIENIEUWSBRIEF 17 SEPTEMBER 2015 VOLG ONS VIA   Het is bijna zover... Op 29 september opent de vt wonen&design beurs haar deuren. Op het grootste woonevenement van Nederland vind je alles voor je huis onder één dak. 6 dagen lang is de RAI in Amsterdam een woonwalhalla. Ga je verbouwen of ben je op zoek naar een bed, bank of keuken? Dan mag je de vt wonen&design beurs echt niet missen; het antwoord op al jouw woonvragen.
 Bestel tickets nu nog met korting   Stylingliefhebbers opgelet! Ter ere van de lancering van de vernieuwde Essential, hét eigentijdse en prijswinnende designbed van Auping, organiseren vtwonen en slaapspecialist Koninklijke Auping de Auping Essential Styling Contest. Deze unieke slaapkamer make-over wedstrijd koppelt 3 bekende bloggers aan een stylist van vtwonen en gaan zo met elkaar de strijd aan om het mooiste slaapkamerontwerp te maken. Want, door verschillende kleuren en stijlmogelijkheden past dit eigentijdse bedmodel in élke stijl. De grote finale vindt plaats op de vt wonen&design beurs op de Auping-stand, waar de drie deelnemende bloggers live hun slaapkamerontwerp tonen. Bezoekers kunnen stemmen en de slaapkamer van hun keuze winnen!
 Wil jij een nieuwe slaapkamer winnen?    AFMELDEN | AANMELDEN | PRIVACY- EN COOKIEBELEID© 2015 Sanoma Media Netherlands B.V.
vtwonenendesignbeurs.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep

Woonbeurs.nl

Categories: Garden | Terrace Home | House | Interior
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018