21 november 2023
Bekijk de online versie »
Click 'Download images' to view images
NIEUWSBRIEF
BLACK FRIDAY-WEEK BIJ LUISTERRIJK!
Er is bijna geen ontkomen aan. Deze week is het Black Friday en ook wij hebben een aantal mooie, heel tijdelijke aanbiedingen voor je in petto. Wat dacht je van 23 feelgood luisterboeken van De Verhalenfabriek nu voor slechts € 1,99 per stuk!

Kijk vooral van vrijdag 24 t/m maandag 27 november op onze site voor nog meer aanbiedingen! In deze nieuwsbrief alvast een voorproefje, exclusief bij Luisterrijk!
Op haar eerste werkdag wordt Manon gevraagd om mee te doen aan de sponsorloop. Lukt het Manon de finishlijn én het hart van de teamcaptain te bereiken? Voorgelezen door Dafne Holtland.

TIP! 23 luisterboeken van De Verhalenfabriek met 72% korting
Tijdelijk met 72% korting van € 6,99 voor € 1,99
In het voorjaar van het roerige jaar 2020 verruilden Pieter Waterdrinker, zijn vrouw en drie poezen hun appartement in Sint-Petersburg voor een tijdelijk onderkomen in de Franse Tarn. Voorgelezen door Wilbert Gieske.

TIP! 9 luisterboeken van Pieter Waterdrinker met korting
Tijdelijk met 50% korting van € 15,99 voor € 7,99
Winnaar Libris Geschiedenisprijs. De Zanzibardriehoek beschrijft de laatste episode in de slavernijgeschiedenis vanuit de direct betrokkenen: de zendeling-ontdekkingsreiziger David Livingstone, bijgestaan door bevrijde slaven als James Chuma en gevolgd door avonturiers als Henry Stanley.  Voorgelezen door Jan Donkers.
Tijdelijk met 40% korting van € 19,99 voor € 11,99
Winnaar NS Publieksprijs. Lotte Bonnet woont al jaren gelukkig in Zuid-Limburg met haar man Emil. Maar dan pleegt Emil onverwacht zelfmoord tijdens het lopen van de Camino en blijft Lotte ontredderd achter. Dan gaat Lotte zelf de Camino lopen. Maar iemand volgt haar, iemand die niet wil dat ze de waarheid ontdekt. Voorgelezen door Charlotte Lap.
Tijdelijk met 50% korting van € 14,99 voor € 7,49
Winnaar Boekenbon Literatuurprijs 2023. Mauk is een getraumatiseerd kind, dat zich niet kan weren tegen de demonen van zijn vader. Door zijn verbeeldingskracht slaagt hij er toch in zich staande te houden. Voorgelezen door Jan Vantoortelboom.
Tijdelijk met 50% korting van € 13,99 voor € 6,99
De twaalfjarige Rode Prinses wordt ontvoerd door de drie gemene rovers Holz, Bolz en Schwanenstolz, als zij voor de eerste keer buiten het paleis komt. Leeftijd: 9+ Voorgelezen door Isa Hoes.
Tijdelijk met 50% korting van € 13,99 voor € 6,99
De ruïnes van Gorlan is het eerste deel in de serie De Grijze Jager-serie over Will en zijn vrienden van kasteel Redmont. Voorgelezen door Daphne van Tongeren.
Tijdelijk met 50% korting van € 12,99 voor € 6,49
Stephen King is deze maand auteur van de maand. Dat betekent dat maar liefst 30 luisterboeken van deze bestsellerauteur met 50% korting verkrijgbaar zijn, exclusief bij Luisterrijk.
Er is al een Stephen King luisterboek vanaf € 1,49!
ALLE AANBIEDINGEN VAN DEZE WEEK
INFO
»   Klantenservice
»   App (iOS/Android)
»   Over Luisterrijk
VOLG ONS
twitter facebook instagram linkedin youtube
Deze nieuwsbrief is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden iets hebt gekocht bij Luisterrijk en/of omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief en/of omdat je een zakelijke relatie bent van Luisterrijk Webwinkels BV.
Luisterrijk        A. Hofmanweg 5a        2031 BH Haarlem        klantenservice@luisterrijk.nl