Boni Nieuwsbrief

Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? 
Klik hier voor de online versie.
Het is écht weer voor een heerlijke zelfgemaakte soep. Tomaat, groente of kip, honig heeft voor ieder wat wils. Welke soep eet jij het liefst? 
Deze week in de aanbieding, twee pakjes voor maar €1,99
header logo
 
Home Supermarkt Klantenservice Extra Boni services
 
Beste klant,

Het is écht weer voor een heerlijke zelfgemaakte soep. Tomaat, groente of kip, honig heeft voor ieder wat wils. Welke soep eet jij het liefst? 
Deze week in de aanbieding, twee pakjes voor maar €1,99!

Bekijk deze en alle andere aanbiedingen nu in onze folder op de website: bonisupermarkt.nl/folders. Deze folder is geldig van maandag 23 tot en met zondag 29 september.

Boodschappen doen bij Boni betekent altijd méér halen, minder betalen. Boni garandeert namelijk de laagste prijs op ruim 2.500 A-merken. Haal je 2 stuks dan ben je nog voordeliger uit, want dan krijg je namelijk nog eens 10 procent extra korting! Bekijk snel onze online folder op de website: onze folder.

Lekker & Simpel heeft weer een heerlijk recept deze week: orzo met prei en chorizo. Een keer wat anders dan anders. Een heerlijk recept met prei en chorizoworst. Per persoon €1,99. Je vindt dit recept ook weer op onze website: https://bonisupermarkt.nl/lekker-simpel. Bekijk het recept, ren naar Boni en haal alle ingrediënten.
 
Nu in de aanbieding
 
Bekijk alle aanbiedingen in onze digitale folder
 
 
Klantenservice
Heb je een vraag? Kijk dan eens bij de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen of heb je een opmerking of suggestie? Laat het ons weten door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.
Lees verder  Lees verder
 
 
Blad Boodschappen september haal je bij Boni!
Het blad Boodschappen staat boordevol inspirerende recepten en is weer verkrijgbaar bij jouw Boni supermarkt! Het september-nummer staat volledig in het teken van een slimme (her)start. Tijd om er weer lekker tegenaan te gaan na de vakantie. Boodschappen magazine staat klaar om je te helpen met een slimme (her)start. 

Lees verder  Lees verder
 
 
Lees de Boni-folder ook in de AlleFolders app
AlleFolders, de enige app met echt alle folders. Je wilt wel profiteren van onze aanbiedingen maar niet wachten totdat de folder op de mat valt? Je bent gek op voordeel en je wilt ook graag profiteren van het voordeel van andere winkels? Download dan de AlleFolders app.
Lees verder  Lees verder
 
Share: Share on Facebook Share on Twitter
De Boni winkel
bij jou in de buurt

Boni heeft 46 vestigingen in Nederland.
 
Bezoek Boni Webwinkel  Vind jouw Boni winkel
Lekker & Simpel: orzo met prei en chorizo
 
 
Recept voor: 4 personen
Bereidingstijd: 30 minuten

Prijs per persoon: €1,99
 
Bekijk de recepten Bekijk de recepten
Gegevens wijzigen  Mijn gegevens wijzigen
Afmelden  Afmelden
Bonisupermarkt.nl, lekker makkelijk
 
Boni Markten B.V.