Leerkrachten gaan naar buiten tijdens de les🌳‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Bekijk hier de webversie
Jantje Beton nieuws
Help ons! ■ Ik wil spelen ■ Ik wil helpen ■ Speelbeweging
Stop nooit met spelen!
Buitenlesleerkracht 2022 is bekend!
De winnaar van de verkiezing 'Buitenlesleerkracht van het jaar' is geworden... Juf Tine! Deze juf van de Buitenveldertse Montessorischool in Amsterdam gaat wekelijks met haar groep 7 naar het Amsterdamse bos. Voor een inspirerende les in de buitenlucht draait zij haar hand niet om. Deze ochtend kreeg juf Tine door sponsor Unbox Now een geldbedrag van 2000 euro uitgereikt voor het realiseren van een buitenlesplek op het schoolplein. Van harte gefeliciteerd juf Tine! 
Benieuwd waarom de jury voor juf Tine koos? Check het hier: ››
 
 
Wat vind jij
Heb jij vroeger buitenles gekregen?
Ja
Nee
Soms
 
 
Voorlopige collecte opbrengst is bekend
Joehoe. Heb je even? De voorlopige opbrengst is bekend: € 1.085.000! Wat een prachtig bedrag! Waarvan € 100.568 aan inkomsten uit de online collecte. We zijn alle collectanten, gevers en organisatoren ontzettend dankbaar! Scoutinggroepen en clubs uit heel Nederland hebben zowel huis-aan-huis als online gecollecteerd. Het laatste contante geld wordt nog geteld en gestort. De eindopbrengst blijft dus nog even spannend. Zodra deze bekend is, schreeuwen we het van de daken, want het ziet ernaar uit dat de opbrengst buitenzinnig hoog wordt.
Voorlopige collecte opbrengst is bekend
 
 
Buitenspeeldag
Buitenspeeldag
Het aftellen voor de Buitenspeeldag 2022 is begonnen! Op woensdag 8 juni maken we van Nederland één grote speelplek. Net als voorgaande jaren roepen Nickelodeon en Jantje Beton héél Nederland op om buiten te spelen. Doe jij dit jaar ook weer mee? Meld vanaf 15 april je activiteit aan op www.buitenspeeldag.nl en ontvang een gratis ‘Hier spelen wij' spandoek!  Alle aangemelde activiteiten komen op de landkaart te staan, zodat kinderen kunnen zien waar wat te doen is.
 
 
Het SamenSpeelFonds helpt speeltuinen inclusief te maken
Is er in jouw gemeente nog geen speelplek waar kinderen met een beperking ook kunnen spelen? En ken jij een speeltuin die daar verandering in wil brengen? Vanaf nu kan je hiervoor een financiële bijdrage aanvragen! Meer informatie ››
Het SamenSpeelFonds helpt speeltuinen inclusief te maken
 
 
Agenda
5-4 Buitenlesdag
8-6 Buitenspeeldag
18-9 NK Stoepranden
 
 
Info, vragen & volgen
Info, vragen & volgen
Partners
VriendenLoterij
jantjebeton.nl
Afmelden
Wijzig gegevens
Doei!
Je ontvangt onze nieuwsbrief omdat je hebt aangegeven dat je op de hoogte gehouden wilt worden over de activiteiten van Jantje Beton. De nieuwsbrief versturen we maximaal 2 keer per maand.
CBF erkend goed doel