Nieuwsbrief van 1-10-20 6:30:11
Online bekijken

Duurzame en slimme oplossingen voor de ideale temperatuur

Kanaalluchtverhitters, snel vanuit voorraad geleverd

Het gebeurt met regelmaat: op het laatste moment wordt er nog een aanvraag de deur uit gedaan voor verwarmingsproducten, die eigenlijk binnen een week geleverd moeten zijn. De gemiddelde doorlooptijd is aanzienlijk langer waardoor de planning van het project zomaar in het gedrang kan komen. Producenten zoals Heating Group International anticiperen graag op deze behoefte.

Nieuw: MAGNUM Remote Control slimme wifi thermostaat

De MAGNUM Remote Control (MRC) is de meest geavanceerde thermostaat voor elektrische vloerverwarming. Deze thermostaat is te bedienen via het ingebouwde touchscreen, via de gratis App (iOS & Android) en werkt tevens samen met de spraakassistenten van Google en Amazon. Bij het ontwikkelen van deze nieuwe thermostaat zijn we allereerst uitgegaan van gebruikersgemak.

De waarheid over vuilafscheiders

Vuildeeltjes in een cv-installatie zijn geen onbekende en de schade die deze onzuiverheden in de installatie veroorzaken zijn niet zonder gevolgen. De plaatsing van een vuilafscheider is dan ook essentieel. Vaak worden “vuilafscheiders” en “vuilfilters” als hetzelfde component omschreven. Er zijn echter enkele belangrijke onderscheidende kenmerken tussen vuilafscheiders en vuilfilters.

ATAG Warmtegarantieweken

De maanden oktober, november en december staan in het teken van de Warmtegarantieweken bij ATAG. De consument profiteert via de installateur van een aantal voordelen die hem helpen bij het maken van de juiste keuze hoe hij zijn woning duurzaam kan verwarmen, nu en in de toekomst. De 4 onderdelen van de Warmtegarantieweken zijn: de ‘Omwisselgarantie’, de ‘Hybrid ready garantie’, de ‘Tot 15 jaar Comfortgarantie’ en de ‘Cashback garantie’.

Plug-in voor elektrisch verwarmen

We passen steeds beter op de aarde en schakelen massaal over op elektrisch verwarmen. Een Plug-in Radiator is volledig elektrisch en uitermate geschikt voor duurzame nieuwbouw en renovatie met zonnepanelen. Dé perfecte aanvulling op vloerverwarming en de warmtepomp. Bevestig de elektrische radiator aan de wand en plug hem in het stopcontact. Zo creëer je in een handomdraai in iedere ruimte van het huis een comfortabel leefklimaat.

Uw cv-installatie ademt en dat is een probleem

Net als u snakt uw centrale verwarming naar zuurstof. Het verschil is dat zuurstof u in leven houdt, maar voor uw installatie een absolute dooddoener is. Doodsoorzaak? Corrosie. De zuurstof in het cv-water corrodeert namelijk het metaal van de installatie. Blijft het bij de zuurstof die zich in het vulwater bevond? Dan is de hoeveelheid corrosie verwaarloosbaar. Na het initiële corrosieproces is het water immers ‘dood’ (= zonder zuurstof). Maar uw cv-water heeft de smaak dan wel te pakken.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.