13 februari 2024
Bekijk de online versie »
Click 'Download images' to view images
NIEUWSBRIEF
VALENTIJNVOORDEEL BIJ LUISTERRIJK!
Op 14 februari is het Valentijnsdag, ook bij Luisterrijk. Daarom hebben we een groot aantal aanbiedingen geselecteerd over deze romantische (en - toegegeven - ietwat commerciële) dag. Deze week zijn bijna 120 romantische luisterboeken tot 50% in prijs verlaagd! Het zijn er te veel om in deze nieuwsbrief te noemen dus kijk vooral ook op de site naar al onze aanbiedingen.

Daarnaast hebben we nog ruim 75 romans, thrillers en non-fictie luisterboeken in de aanbieding. Met een fijn luisterboek kan je – zeker als je alleen bent – even heerlijk wegdromen in een andere wereld. Veel luisterplezier!
Met de zomer in zicht moet lerares Mandy samen met haar knappe collega Tim het klassenfeest organiseren. Maar ze kan hem niet uitstaan... Voorgelezen door Dafne Holtland.

TIP 4 luisterboeken van uitgeverij De Verhalenfabriek met korting!
Tijdelijk met 50% korting van € 6,99 voor € 3,49
Vensterbankflirt is de nieuwe roman van feelgoodauteur Fabienne Swinkels. Voor de lezers van Marijke Vos, Vanessa Gerrits, Charlotte de Monchy en Lisette Jonkman. Voorgelezen door Simone Breukink.

TIP 18 luisterboeken van uitgeverij Loft Books met korting
Tijdelijk met 50% korting van € 6,99 voor € 3,49
Jill Mansell, daar word je vrolijk van! Wanneer Lou de aantrekkelijke oudere broer van haar vriend Sammy tegenkomt, krijgt ze het meteen warm. Hij ziet haar alleen niet staan, toch? Voorgelezen door Dafne Holtland.

TIP 24 luisterboeken van uitgeverij Luitingh Sijthoff met korting 
Tijdelijk met 50% korting van € 14,99 voor € 7,49
Een populaire historische queer romance die zich afspeelt in Regency-Engeland: een 'sapphic Bridgerton'! Voorgelezen door Maartje van de Wetering.

TIP 20 luisterboeken van uitgeverij Heartbeat met korting
Tijdelijk met 50% korting van € 9,99 voor € 4,99
Twisted love is het eerste deel van de supersuccesvolle Twisted-serie. Alex Volkov is net zo knap als hij ijskoud is. Ava Chen doet hard haar best om haar lastige jeugd achter zich te laten. Voorgelezen door Verona Stam en Walter Bernée.

TIP 10 luisterboeken van uitgeverij Love Books met korting
Tijdelijk met 50% korting van € 11,99 voor € 5,99
In B&B vol geheimen van Åsa Hellberg wagen vriendinnen Isabella en Carina de gok en beginnen een bed & breakfast. Als Elsa in hun leven komt, blijkt dat een ontmoeting met verstrekkende gevolgen… Voorgelezen door Charlotte Lap.

TIP 16 luisterboeken van Xander Uitgevers met korting
Tijdelijk met 50% korting van € 12,99 voor € 6,49
Een tussenpartij inschakelen bij de zoektocht naar een partner – dat doet de mens al sinds het begin der tijden. Vroeger waren het priesters, opperhoofden en wanhopige moeders. En tegenwoordig? Online dating! Voorgelezen door Verona Stam.
Tijdelijk met 40% korting van € 12,99 voor € 7,79
Tess Gerritsen is deze maand auteur van de maand. Dat betekent dat ruim 25 spannende luisterboeken van deze Amerikaanse bestsellerauteur exclusief bij Luisterrijk met 50% korting verkrijgbaar zijn.
Tijdelijk met 50% korting, prijzen vanaf € 4,99 per stuk
DEZE WEEK RUIM 190 AANBIEDINGEN!
INFO
»   Klantenservice
»   App (iOS/Android)
»   Over Luisterrijk
VOLG ONS
twitter facebook instagram linkedin youtube
Deze nieuwsbrief is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je in het verleden iets hebt gekocht bij Luisterrijk en/of omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief en/of omdat je een zakelijke relatie bent van Luisterrijk Webwinkels BV.
Luisterrijk        A. Hofmanweg 5a        2031 BH Haarlem        klantenservice@luisterrijk.nl